| Humor Dobry humor wskazany! |
![]() |
|
| | #1 |
|
| Open Diss! Każdy na każdego!
Raku lamerze w Realu , na serwie kozaku. Posłuchaj tego diss'u ty młody krętaku . Rzucam rękawice tak to wyjaśnimy tutaj się okaże kto ma w gębie rymy. Ciskasz się do wszystkich jak czarne gówno w klopie , zdania swego nie masz ogarnij się chłopie ! Mam przekonanie że boisz się walki , wszystkich krytykujesz lecz nie utrzymasz wiertarki,znalazł się strong woomen z znanego cs'a podskakujesz do oczu a nosisz pampersa. Trafiłeś w końcu na godnego przeciwnika , nie radzę gdy mnie widzisz na serwerze fikać. Chyba już zakończę poczekam na fajta obiecuje wszystkim godna będzie walka, wojujesz mieczem od miecza zginiesz , co ci pozostawię to na plecach ślinę. ____________________ Małe wyzwanko |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Diss Z dedykacją na RaKu
Uuuu... pocisk, dobre kolo |
| |
| | #3 |
|
Udajesz koxa , chcesz byc fajny Nic mi do twych rymow, kiedy jestes marny! Jam cie rozpieprze , bedziesz sie mnie bal , juz sie nie odezwiesz i bedziesz w gacie sral. "Lamerze w realu" Przyjedz tutaj to przekonamy sie jaki z ciebie pozer , udaje niezlego , lecz nie jest lepszy od creativego. Sygnetury nie umiesz zrobic , a myslisz ze jestes Bogiem , gdy widzisz animacje to juz obsrany. Skoncz dissowac , bo ci to nie idzie , z tymi rymami to idz do Dody. iQ jak ona , a wyglad jak Jola Rutowicz , spiewa jak Justin Bieber , a tanczy super prawie jak Pudzian. I co jeszcze ci malo? |
| |
| | #4 |
|
End ładnie Raku też ładnie ale End ukradł tekst "wojujesz mieczem od miecza zginiesz" od Grubsona z piosenki Jamajka Mam .
|
| |
| | #5 |
|
Czyli odpowiedziałeś, nie spinasz jak ciota. Myślałem że się przekonają jaka z ciebie chołota. Prawdę tu chce głosić sygn robić nie umiem, lecz w porównaniu do cb ,prezentuje się dumnie. Honor i mistrzowskie podejście do życia to mój codzienny styl na forum bycia. Wspomniałeś coś o Pudzianie ? On cie nawet przewyższa ,wielu przez ciebie odchodzi przestań się wywyższać . Widzisz gołą kobietę od razu ci staje wiesz jakie masz zdanie "ale z niego frajer". Nie raz słyszę bluzgi na serwie o tobie i tak sobie myślę, czy on ma pustkę w głowie ? Szpanujesz grafika jak Doda cycami ,nie tylko to się liczy więc idź grać z botami. Nie tylko chcesz królować , ale być szpanerem proste doświadczenie bycia tutaj zerem. Diss się tworzy z pasją nie z wujkiem google niestety ja od ciebie w tej sprawie więcej mogę. Zobaczymy po czasie twoje wielkie rymy jak będziesz się chciał bronić od wielkiej zadymy. Piekło ci zgotuje , małe ujście Hadesu lepiej idź się schowaj na kant kredensu. Boś jest mały jak robak , jak mała mucha tutaj nie dostaniesz w Zimę kożucha. Szukaj przyjaciół lecz nie tutaj synku ja z tobą skończę nim powiesz "mój linku". Wielki warezowu chyba szukania wszystko z neta z wala , internetowa łania. Teraz niech zakończę poczekam na odpowiedź chyba że zapłaczesz i odejdziesz sobie. ---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 21:08 ---------- a wojujesz mieczem w wielu książkach znajdziesz |
| |
| | #6 |
|
Ahaha... Mocne to wszystko :P Dawac dalej ![]() Raku nawijaj |
| |
| | #7 |
|
Nie odpowie dziecinka zapyla w cs'a lepiej nie przeszkadzać bo zacznie się eksces a. Niestety ja wygram tak się dzieje w życiu jednych Bóg błogosławi innych kampi w ukryciu. |
| |
| | #8 |
|
Ja nie korzystam z google , w przypadku do ciebie. Tworze wszystko chwila i z emocjami. A ciebie niestac nawet na pozadny karabin. Warezowicza , ty chyba zes nie widzial ile juz uploadow zaliczylem. Mistrzowskie podejscie to masz , ale chyba kiedy srasz , oraz jak ********** na diablo , ze po spanujesz , aby adma zyskac. Bluzg na mnie duzo , ale co ci do tego , jak nie wiesz niczego. Kto jest zerem , chociaz nie jest ******* pozerem. Przyjaciol mozesz szukac na naszej-klasie , ale nie na volcie. Udajesz wielkiego , a nie masz niczego. Twoje posty to spam i konkursy , nic wiecej. Wole , aby mi stawal przy golej kobiecie , niz przy golym facecie. Probojesz sie wkrecic , lecz ci to nie wychodzi , zaufanie zyskales nie wielu. Po tych dissach bedziesz musial mnie calowac po pietach , bo zroumiesz , czym jest pozerstwo. |
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
Co to za moda na bluzgi na forum? W śmiesznym dziale, lecz nie widzę tu humoru Raku elo kozaku, rymu za grosz nie masz chociaż szacun za to że się starasz End łowco pęt ty zaś rym masz lecz bez sensu gadasz Darujcie sobie małolaty zabierajcie stąd swoje szmaty lekcji nadszedł czas więc nogi za pas bo praca domowa sama się nie odrobi. dzięki |
| |
| | #10 |
|
W końcu napisałeś poprawnie po polsku , twoja satysfakcja wisi na włosku. Podrośnij troszeczkę a w końcu zobaczysz kajciku jakie to uczucie nie robić w majty siku. Królować możesz w domu w kiblu na sraczu , tutaj się nie liczysz babiarski kozaczku . Idź już lepiej spać , noc już się zbliża jutro będziesz leżał u stóp mego krzyża. Grafiką się zajmujesz ? Rób lepiej karykatury bo niewinnym ludziom u nóg wiążesz sznury. Ludzie tracą pasje a volta kibiców , wolę ująć to rymach i skierowanych w twą stronę dziss'ów. Życzę ci żyj wiecznie bo obiecuję że kiedyś się zrobi niebezpiecznie. Skończy się na walce nie tylko na słowach , po wąchnięciu Karmi myślisz że to Vódka Wyborowa. Kiedyś stąd polecisz z hukiem i płaczem wtedy się odwrócę i co zobaczę ? Raku w telewizji zawodowy Żulasz więc lepiej stąd odejdź bo nie wiem czego szukasz. Chyba guza na twej animowanej bani kto ma leprze dissy to się przekonamy |
| |
| | #11 |
|
Edoc niech trochę pobluzgają przynajmniej coś innego niż warez :P
|
| |
| | #12 |
|
G*wno potraficie, rymu nie trzymacie, coś wam czasem wyjdzie wtedy kisiel w gacie. Mówisz na realu cwaniaku pyskaty co do czego przyjdzie już jesteś u taty... Tyle ja wam powiem mistrz riposty ciętej wasze wypociny z między kolan wzięte =[ (Tak for fun )
|
| |
| | #13 |
|
Karykatury rysuje , co prawda w RL. A ty mniej satysfakcje , ze rymujesz. Staram sie , dissowac lecz nie umiem. Myslisz ze zycie to samo dobro , gdy co chwile ludzie gina. Za grosz kultury , uslyszymy jeszcze me dissy w esce. A wszystkim sie zblazniles , majac ma sygne w opisie. Czas juz na mnie , mych cie Edoc wykonczy. |
| |
| | #14 |
| Wiek: 22
dotychczas twoje rymy end mi sie podobaly a teraz zadziwiasz mnie swoim analfabetyzmem
|
| |
| | #15 |
|
Udzielać się udzielać niech nobek zrozumie o co tutaj chodzi , w niewielkim tłumie. Gdzie rymy się sypią jak kasza z nieba Raku zrównam z ziemią zrobię to jak trzeba ---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:47 ---------- Sygna zmieniona więc nie płacz mądralo takich jak ty na ulicach walą. Mocni w słowach a **** na żywo , zrozum to w reszcie masz pod nogami krzywo. Grunt ci się wali ziemia zsypuje moimi diss'ami na wylot cie przekuję. Od serca bo głowę od głowy po nogi , będziesz kwiczał jak świnia bo jam jest Srogi. Kilka wpadek miałem w żuciu przyznaję , ale o tym wiesz żeś jest miękki frajer . Nie broń się kumplami tylko sam zarzucaj rymy , chyba że chcesz skończyć ten zalążek zadymy. Poczujesz się jak w ogniu jak podczas upału , brak wody ochrony i kilka przypałów. Na forum masz wpadki skargi od graczy , tego co brakuje to twoich zdjęć sraczy. Wykoleisz się w końcu ja to obiecuję i uwierz że obietnic nie tylko dotrzymuję. Spłoniesz jak zapałka w środku ogniska ,na koniec tej że akcji spuszczę ci się do pyska. ___________ Fight ro Fight |
| |
![]() |
|
| Tagi |
| kazdego, diss, open |