| Humor Dobry humor wskazany! |
![]() |
| | #1 |
|
| rozmowa skl !
Tak w?a?nie rozmawia skl na czacie http://img222.imageshack.us/my.php?imag ... ehegw8.jpg Ale skl powienien wiedzie? ?e : http://vader.joemonster.org/zzz/046d185dvlepka2.jpg Hahahaha |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
|
hahah padlem kurwa padlem ... skl ty naiwniaku o.O o.O o.O o.O o.O o.O o.O
|
| |
| | #3 |
|
|
sory ale ja nie wchodze na chaty - jestem odzwierciedleniem Ciebie
|
| |
| | #4 |
|
|
skl nie ciulaj nas i tak wiemy ze to ty gada?e? hahahah
|
| |
| | #5 |
|
|
Tak tak, szakal my wiemy ze tam koleguUUUUuuuFFFff szukasz |
| |
| | #6 |
|
|
buahhahaha Nie prosz? tylko nie rodziców hahahah
|
| |
| | #7 |
|
|
hhahahaha Komenda Policji Pozna? moje "suki" sapa?y ;D?
|
| |
| | #8 |
|
|
hahaha, niezle |
| |
| | #9 |
|
Zaraz chyba ide na czat szukac podobnych frajerow hahahaha
|
| |
| | #10 |
|
|
Ta;d CHyba kolegow;d
|
| |
| | #11 |
|
|
ale zasrany chlopak, mocno sie przestraszyl, buahhah a.
|
| |
| | #12 |
|
Dzisiaj tak jak mowilem wszedlem na czterie i... jest co opowiadac screenow nie robilem, ale pod nickiem Sweet_MarysiaxD sialem spustoszenie na czasie nastolatki. Przez 2h wkrecania dostalem 3 oferty sponsorskie, kolo 7 prosb o "rozdziewiczenie" :P . Jedengo z rozmowcow udalo mi sie namowic do sprobowania zabaw ze sztucznym penisem w jego odbycie, a on byl chetny po zobaczeniu "mojego konta na fotce" ktore tak naprawde bylo kontem jakiejs 17-latki z warszawy . Byli tacy co chcieli mi wysylas zdjecia swoich przyrodzen. Na cale szczescie na trefnego maila takze nie musialem tego ogladac :P Natomist tekst o KOMENDZIE GLOWNEJ POLICJI W POZNANIU odstraszal skutecznie wszystkich zalotnikow :P Trafila sie nawet jedna chetna lesbijka ktora jako jedna z wielu przedstawiala mi swoje fantazje erotyczne przez jakies 20 min, gdzie moja rola polegala jedynie a pisaniu "o tak!". Polska mlodziez na czatach jest strasznie niewyzyta i niektorych az mi szkoda. Trafil sie jeden romantyk co interesowal sie poezja spiewana i szukal dziewczyny na czacie Serdeczne pozdrowienia jesli to przeczyta :P Zapodam kilka ciekawszych tekstow z rozmow, bo akurat przepisywalem je kumplowi takze sie zachowaly: 194cm, 98kg, bez tluszczyku, ciemna karnacja, niebieskie oczy i trenuje pilke nozna (opis prawie kazdego zalotnika, wszycy tak samo piekni byli :P ) on: 177cm szaro zielone oczy, wysportowany ja: a co uprawiasz? on: tenis stolowy "oooool yyeaaaaaaaah, zaraz trysne" "opiszesz jak sie ruchamy czy cos ok?" "och staje sie mokry moj ptak" "e tam ruchac, ja chce tylko za reke potrzymac, byc para " "na razie mi przeszlo, teraz szukam milosci " "lubisz poezje spiewana?" "o w morde my sie znamy?!" (po pokazaniu konta jakiejs laski z fotki )Koles(18 lat) pisze jakies swinstwa i... ja: nie przeszkadza ci ze mam 14 lat? on: lubi? m?odsze Po tekscie o policji wylogowal sie ![]() "sciskam jajuksza, bije swego chuja, boli, uwielbiam to, znecac sie nad nim" To tylko te ciekawsze i mozliwe do poazania, bo byly jeszcze gorsze rzeczy, ale ocenzurowalem to troche. Stwierdzam jedna, ze internet moze porzadnie wypaczac mlodziez, bo to co dzisaj zobaczylem to rzeznia. Mam nadzieje, ze oni mnie wkrecali (szczerze w to watpie, ale warto miec nadzieje :P ), bo jesli to byla szczera prawda to chylimy sie ku upadkowi. Co o tym sadzicie? |
| |
| | #13 |
|
|
DOBRE DOBRE Szakal swintuszku :PP
|
| |
| | #14 |
|
|
Szakal, ale Ci? z?apa?em co? |
| |