| Humor Dobry humor wskazany! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Leszek The best hall soccerball player
TO akcja na wf'ie mojej klasy + jakiejś tam której zbytnio nie lubimy ![]() Zawodnik z ich klasy [ame=http://www.youtube.com/watch?v=mkBRWb2QteQ]YouTube - Leszek - The best hall soccerball player[/ame] Sory za jakość ogólnie w hd tego nie dało rady bo 10fps/s. Chcieliśmy jakąś muzykę śmieszne dźwięki ale nawet nie dało rady tego wrzucić to makera jakiś tam co mój kolega przerabia filmy ;p Pewnie będzie zaraz, że upośledzony czy coś i się śmiejemy ale no ziomek jest w drugiej klasie - zdał i jedzie o ile wiem na samych 4/5 jest dobry w nauce. |
| |
| | #2 |
|
|
down ?
|
| |
| | #3 |
|
|
Jak modliszka |
| |
| | #4 |
|
| |
| |
| | #5 |
|
|
zal?
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
|
Pewnie, róbcie tak dalej, a chłopak na 100% będzie normalny. Sam znałem kolesia, który w podstawówce był zamknięty w sobie i przymulał. Do gimnazjum trafił do takich kretynów jak osoby kręcące ten film. No, ale uczył się dobrze, trafił do najlepszej szkoły w mieście, znów ze mną do klasy. Na początku był bardzo przestraszony, ale nie było u nas takiego naśmiewającego się plebsu i z czasem było coraz lepiej. Dwa tygodnie temu mieliśmy studniówkę, przyszedł z dziewczyną i bardzo dobrze się bawił. Przez te 3 lata zaszła w nim duża przemiana i po prostu stał się normalny, otworzył na świat. A tak btw, muffin, po raz kolejny udowadniasz mi jakim to jesteś idiotą. |
| |
| | #7 |
|
Historyjka bardzo fajna aras ![]() Mhmm nom ja też byłem w sobie zamknięty że tak powiem ale nie zachowywałem się jak on. A to jest po prostu śmieszne więc dlaczego nie było tego wrzucić. On dużo takich akcji odpierdziela. Trza mu mówić gdzie ma stanąć jak w siatkę gramy. Albo cały czas ktoś drzwi do sali otwierał to podszedł i trzymał ręką. Później podniósł kolano i kolanem trzymał (...) |
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
|
do jakiej szkoly ty chodzisz ?? ;P
|
| |
| | #9 |
|
|
chyba jakiejs specjalnej
|
| |
| | #10 |
|
Do najlepszej w mieście C.D kolesia ArAs co się tak unosisz? No spoko ta Twoja historyjka była, o tym ziomku ale to trochę co innego bo patrz co on wyczynia. Skacze do tyłu jak kangur jakiś... Siebie na yt... Wrzucić mogę jak udawałem napitego i wkręcałem kolegów ArAs widzę, że nie wiesz co to humor więc po co zaglądasz w ten dział.?P.S: Jak chcecie moge wrzucić jeszcze drugi "part" tego filmu. Osobne wideo tylko że obraz odwrócony ;d tam skacze jak kangur ale do przodu "Atackk!" |
| |
| | #11 |
| Wiek: 20
|
Humorem nazwałbym nagranie nawet nawalonego kolegi, ale normalnego - a on do końca taki nie jest, no nie?
|
| |
| | #12 |
|
O ile wiem, to on jest psychicznie zdrowy. Tzn downa czy coś nie ma.
|
| |
| | #13 |
|
|
blagam nie wrzucaj drugiej czesci bo straty moralne i psychiczne beda zbyt duze... tak btw to jest dzial od SMIESZNYCH rzeczy, a nie RZENUJACYCH |
| |
| | #14 |
|
|
mr. wielkie czerwone pismo zajrzyj czasem do słownika
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 21
|
Za 20 lat to on bedzie smial sie z was.
|