| Humor Dobry humor wskazany! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Kilka Kawałów
Ja napisze tutaj kilka fajnych (moim zdaniem kawałów) 1. Plemniki czekaja na wytrysk i jeden mowi do drugiego - Ej! ty zakladamy sie ktory pierwszy dojdzie - No dobra I agle wytrysk i tak sobie smigaja i nagle jeden sie zatrzymuje i mowi - Ej! koledzy czekajcie czekajcie. wychu*jali nas jestesmy w dupie. 2. Plyna sobie plemniki i podplyneli gdzies i mowia - czesc jestesmy plemnikami, a wy? - a my jestesmy migdalki (to takie 2 kawaly dla osob +16/17 lat) 3. Dwóch zolnierzy przed akcja - Dobra o 02:00 zaczynamy atak. Synchronizujmy zegarki u mnie jest 01:30 - U mnie jest 01:28 - No dobra to pocekajmy te 2 minuty 4. Jasiu jest w sklepie z mama i mowi do mamy - Mamo chce mi sie pic - Nie teraz jasiu zaraz bedziemy w domu - ale mamo chce mi sie bardzo pic Jakis koles obok mowi do mamy jasia - Niech pani kupi mu arbuza to chlopak sie jednoczesnie napije i zje a mama do niego na to - niech pan wsadzi chu*ja miedzy nogi to pan porucha i potanczy jednoczesnie 5. Jasiu wchodzi do kibla kiedy mama sie kąpala i jasiu do mamy - mamo co masz pomiedzy nogami mama na to -szczotke jasiu a jasiu do mamy - tato ma z raczka a mama a skad wiesz jasiu - bo widzialem jak wczoraj myl zeby dla sasiadki 6. Dlaczego wąż nie ma jaj? - bo by wygladal jak chu*J 7. Kiedy zolnierz mmoze uzywac broni? a) kiedy bronia mu pozwoli b) kiedy bronia skonczy 16lat |
| |
![]() |
| Tagi |
| kawalow |