| Humor Dobry humor wskazany! |
![]() |
| | #1 |
|
| Epic Fail Guy ![]() IS IT SAFE HERE? <niestety na lapku nie mam zdjęcia, ale powinno tutaj być EFG patrzący z dołu na górę> I DON'T THINK SO, NOT NOW BRO Często załączany do postów na 4chanie, zawsze nieudany, zawsze anonimowy, używany najczęściej w komiksach oraz komentujący bieżące wydarzenia! EPIC FAIL GUY! Czy wiecie kim jest, skąd się wziął, oraz co się kryje pod Jego maską anonimowego? Bo ja nie No dobra wiem, ale co do ostatniego to jest akurat abstrakcja.Mam nadzieje, że nie trafi do komixxów tak prędko, chociaż zanim dotrze to wyjdzie coś ciekawszego ^ |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Epic Fail Guy
Nigdy chyba nie pojmę tego "4chanowskiego stuff-u" ;d Bodajże to ta maska używana na demonstracjach przez annonymousów ;d + oznacza "Epic Fail". Gdzieś czytałem chcąc pojąć 4chana, ale mało mi weszło do tego "łba", więc nei jestem pewien ;d Ale wiem kto się kryje ![]() Radeon - Pogromca świata muhahahaha <szatański śmiech> |
| |
| | #3 |
|
W tej masce wygląda jak koleś z filmu V jak Vendetta ![]() Pod maską pewnie muffin ogier/kobieciarz xd |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Popieram Globsona ![]() @up, to, że nie piszę - nie znaczy, że nie czytam |
| |
![]() |
| Tagi |
| guy, fail, epic |