| Hardware / Sprzęt Wszelkie pytania i dyskusje dotyczące sprzętu komputerowego, RTV, AGD, Audio i innych! |
![]() |
| | #1 |
|
| Naprawa pada
Cześć, potrzebuję waszej pomocy. Jest parę osób z trójmiasta więc może one mi pomogą Otóż mój ukochany kontroler przestał działać ! na początku tracił połączenie z komputerem ( dźwięk odłączanego/podłączanego sprzętu ) aż w końcu przestał być wykrywany i nie świeci się kontrolka od zasilania. Myślę, że padł kabel... aczkolwiek może macie inny pomysł ?teraz pytanie; Gdzie u licha naprawię pada ? Kontroler to Logitech RumblePad 2 HELP ! |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Naprawa pada
w gdyni w choćby nintusiu obok dworca lub na wzgórzu na harcerskiej obok takiego zegara elektrycznego To są dwa miejsca sprawdzone pzrezemnie chpdź jest jeszcze ewentualnie hala w głównej gdzie obok rybnego masz elektronike tam kiedys ps2 przerabiałem Wiesz ogólnie lepiej ci coś na miejscu w gdańsku poszukać odobiście polecam nintusia obok dworca w głównej przy wyjściu na morską po lewej jak wychodzisz z podziemia w stronę chyloni |
| |
| | #3 |
|
właśnie cholera jasna w Gdańsku żadnego takiego punktu nie kojarzę może jest gdzieś na suchaninie albo osowie a to więcej jazdy niż do GA... |
| |
| | #4 |
|
nintus oznajmił mi iż czymś takim się nie zajmuje |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
U mnie w mieście zajmują się takimi rzeczami serwisy z sprzetem muzycznym czyt. wzmacniacze, wieże, głośniki itp. Może to Cię na coś naprowadzi.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
tak , na Konin i wytwornie kondomow |
| |
| | #7 |
|
rozkrec i obadaj czy kabel jest przetarty czy cus:-)
|
| |
![]() |