| Hardware / Sprzęt Wszelkie pytania i dyskusje dotyczące sprzętu komputerowego, RTV, AGD, Audio i innych! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Mysz komputerowa nie działa
Mam problem z myszką A4 Tech Office 8KOptical 800 CPI. Po podłączeniu do komputera poprzez USB laser się świeci, reaguje, jednak kursor nie chce się ruszać, właściwie nawet nie widzę aby wyskakiwał komunikat o sprzęcie. System W7. Przy podłączonej myszce i po włączeniu komputera, przy oknie wczytywania się sprzętu ( mamy tam możliwość m.in włączenia biosu ) komputer się jakby zwiesza a po odłączeniu myszki, idzie dalej. Prośże o pomoc bo zależy mi aby ta myszka działała, jak nie może ktoś pomóc to kto ma czas niech poszuka w necie bo ja nie potrafię tego ubrać w słowa ;x |
| |
| | #2 |
| Wiek: 9
| Odp: Mysz komputerowa nie działa
Mam mysz tej samej firmy tylko model inny (x7), mysz normalnie działała przez rok, a teraz mam ten sam problem co Muffin, kursor myszy nie reaguje (jakby laser był zepsuty, chociaż świeci się), reakcje są na dotykanie PPM i LPM, system win 7.
|
| |
| | #3 |
|
Poczytałem na forach internetowych o tej myszce i wywnioskowałem , że ściągasz odpowiednie sterowniki (a4tech office 8k optical 800 cpi download free • strona 1 • Pobierz na softwarepatch.pl) i instalujesz po czym ustawiasz w nich jakoś przyciski ... Takie rozwiązanie podał mi Wujek Google po wpisaniu nazwy owej myszy komputerowej PS : Matrix ty wyprzedzaczu ! ![]() Sneiker |
| |
| | #4 |
Możesz dać te fora? Zainstalowałem to co mówiłeś, i to ma datowanie z 2004, w ogóle nie pomaga. Coś z tym przypisaniem klawiszy czym to zrobić?
|
| |
| | #5 |
|
Nie chcę reklamować ale na forach znalazłem , że włączasz te sterowniki i w nich masz ustawić przyciski do ich funkcji ... Jak coś to tu masz to jeszcze w jakiś inny sposób wytłumaczone na obrazkach na górze strony http://a4tech.com/product.asp?cid=142&scid=5&id=123 |
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
ja proponuje poszukać jakieś myszki na polu, albo zatrudnić kota, do takich spraw |
| |
| | #7 | ||
| Odp: Mysz komputerowa nie działa Cytat:
To nie będzie reklama. Cytat:
Rozumiem, że mógłbyś napisać coś takiego gdyby temat był niezrozumiały ale w temacie masz napisane "komputerowa" więc skończ. Jakie litery widnieją na ryju peji ? Zostaniesz moim kotkiem ? | ||
| |
| | #8 |
|
| Odp: Mysz komputerowa nie działa ![]() Próbowałeś tak ? |
| |
![]() |