| Hardware / Sprzęt Wszelkie pytania i dyskusje dotyczące sprzętu komputerowego, RTV, AGD, Audio i innych! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 9
| Myszka Saitek Cyborg
Interesuje mnie zakup w/w myszki ( http://static.cms.netshare.pl/cms/20...borg_rat_5.jpg ). Z wyglądu wygląda jakby się miała zaraz zepsuć, więc kieruję pytanie do osób, które się styknęły z tą myszką, o napisanie mi, czy ta myszka naprawdę jest trwała i wygodna w ręku.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 23
| Odp: Myszka Saitek Cyborg
Witaj, chcesz myszkę która ładnie wygląda czy dobrze działa? |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
do czego ci ta myszka? do zapraszania koleżanek tekstem CHODŹ POKAŻĘ CI MOJEGO CYBORGA? bo widać, że to przepchany syf
|
| |
| | #4 |
Prócz 5600 dpi, to nic specjalnego nie ma, prócz tych przycisków, na których mi zależy, dlatego się pytam, czy mam dołożyć 100zł więcej i kupić Razera, czy zaoszczędzić 100zł i lecieć na takowej.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
ile przycisków potrzebujesz?
|
| |
| | #6 |
prócz dwóch podstawowych to max. 3 pomocnicze nie licząc mouse3(kółka)
|
| |
| | #7 |
|
Ja myślę , że prędzej będziesz je przez przypadek wciskał niż na prawdę używał . Poza tym ta myszka wygląda jak teleskop |
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
Ale przejebana co Ty tam masz to są celowniki dodatkowe ? Nie przesadzaj. Ale ogólnie też muszę ogarnąć sobie jakąś myszkę z 2-3 przyciskami z boku, albo po prostu gdzieś wygodnie.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
Ale sieczkarnia Dołóż lepiej tą 100-wke i kup cos co jest do myszki pobobne |
| |
| | #10 |
|
ja myslalem ze to autko na pilot.. juz lepiej Mysz Xai STEELSERIES - sprzetdlagracza (2001629467) - Aukcje internetowe Allegro z dwóch stron guziki brat na niej gra, mowi ze zajebista |
| |
| | #11 |
| Wiek: 17
O, jaka fajna myszka, żeby była taka różowa, to bez zastanawiania się bym brała. |
| |
| | #12 |
| Wiek: 18
Saitek cyborg (R.A.T) zależy która wersja (Najnowsza jest 9 jeśli pamietam dobrze) R.A.T dobra myszka, dobrej firmy fajne jest to że mozesz kazdy panel myszki ustawic pod siebie jesli chodzi o wielkość. Myszka jest dobra i nie mozna narzekac. Jesli chcesz myszke z buttonami to jest razer strategy albo cos takiego gdzie masz 9 albo 12 buttonow z boku. Razer DeathAdder > @ W CDA robili recenzje i jest b.dobra |
| |
| | #13 | |
| Odp: Myszka Saitek Cyborg Cytat:
| |
| |
| | #14 |
| Wiek: 18
| Odp: Myszka Saitek Cyborg |
| |
| | #15 |
| Wiek: 23