| Hardware / Sprzęt Wszelkie pytania i dyskusje dotyczące sprzętu komputerowego, RTV, AGD, Audio i innych! |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 19
| Odp: Laptop
Kto o zdrowych zmysłach rzuca laptopem lub kąpie go w wannie ? Te same części inne obudowy i za te obudowy (markowe) płącicie 1000 więcej dzieki nara.
|
| |
| | #17 |
| Wiek: 18
| Odp: Laptop |
| |
| | #18 |
| Wiek: 21
Nie kłócimy się tępe uje ![]() Różnorako można sprzęt sklasyfikować. Ale przeważnie jest tak, że sprzęt mniej znanych firm wytrzymuje do max końca gwarancji, a później to ów firmie lata koło chuja. A zakup oryginała no jest qrna droższy, bo za markę biorą dużo, ale też za niezawodność. A na studiach nie wiadomo co się robi ze sprzętem na imprezach |
| |
| | #19 | |
| Wiek: 18
| Odp: Laptop Cytat:
| |
| |
| | #20 |
|
Bad Day nie wiem co Ty na lapku na studiach robisz, ale ja np na nim pracuje, do plywania i picia jao kompan sie raczej nie nadaje :P
|
| |
| | #21 |
| Wiek: 16
Mały refresh Co myślicie o owym sprzęcie Satellite C660-20T - Product Specifications - Toshiba Cena: 2500zł |
| |
| | #22 |
|
Korzeń nie uważam, że acer to gówno... osobiście mam służy mi już drugi rok i nie mogę się o nic wkurzyć Globek, jestem studentem więc powiem Ci jaki sprzęt mnie zadowolił :P może Ci się spodoba ;-) procek; Intel Core i5 2.13 GHz pamięć: 8GB system: win7 64 bit ekran: 16:9 HD LED 17 cali z hakiem karta graficzna: ATI HD 5650 1GB |
| |
| | #23 |
|
korzen nie prawda... ja mam acera i kurwa mi smiga 3 rok... |
| |
| | #24 |
| Wiek: 20
Czy ja gdzieś napisałem, że każdy Acer to syf? To, że komuś z was działa 3 lata nie jest niczym dziwnym. W końcu wypuszczają też dobre produkty, ale w porównaniu do ASUSA czy też TOSHIBY zdarza im się zdecydowanie więcej bubli i stopień awaryjności jest odpowiednio większy. To była tylko sugestia z mojej strony. Każda firma ma przecież swoje wady i zalety, nie ma sprzętów idealnych |
| |
| | #25 | |
|
| Odp: Laptop Cytat:
tu się nie zgodzę - zdanie opieram na własnych doświadczeniach | |
| |
| | #26 |
| Wiek: 21
Coś podobnego do mojego laptopa tylko że grafikę mam inną Asus G73JH-TY162 - bardzo mocny laptop do gier (1936904992) - Aukcje internetowe Allegro ja mam gf gt 540m aluminiowa obudowa naprawdę polecam tylko mój seria k53sv k53sj |
| |
| | #27 |
| Wiek: 20
| Odp: Laptop Tak ja i ja W innym wypadku bym się tutaj nie wypowiadał. Sam posiadam np. HP, którego niektórzy zachwalają pod niebiosa, a ja bym z miła chęcią wypierdolił go przez okno, mimo że wydałem na niego kupę kasy.Nigdy nie należy się kierować w 100% opinią innych. Także Globek możesz podeprzeć się naszymi sugestiami, ale ostateczną decyzję powinieneś podjąć sam. |
| |
| | #28 |
|
ja mam asusa i ladnie smiga seria X52J calkiem niezle jak na ta pule cenowa |
| |
![]() |
| |