| Hardware / Sprzęt Wszelkie pytania i dyskusje dotyczące sprzętu komputerowego, RTV, AGD, Audio i innych! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Problem z Karta Graficzna
Siemka , mam taki problem a mianowicie posiadam karte graficzna ATI Radeon HD4650 ( 1gb) , ma ona juz ze 3 lata. Chcialbym AKTUALIZOWAC sterowniki , wszystko ten Catalyst Control System też. Jest problem taki że kiedys juz sciagalem cos z głownej strony ATI ale po zainstalowaniu nie mialem internetu ( radiowka , tylko kabel ethernet podlaczony i jazda) , w ogole nie czytał mi tego. Po -re-instalacji na stare stery z PLYTY oryginalnej znowu zaczelo dzialac. |
| |
| | #2 | |
| Odp: Problem z Karta Graficzna Cytat:
| |
| |
| | #3 |
| Odp: Problem z Karta Graficzna
W tym rzecz że Assassins Creed BH kilka miesiecy temu działał mi bez zarzutu, a teraz podczas gry robia sie czarne paski i gra dziala na minimalnych ustawieniach gdzie predzej działała na MAX. Sadze ze przydalby sie tez format , ale steroniwki maja ze 3 lata albo i wiecej.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Kup nową kartę graficzną?
|
| |
| | #5 |
ściągnij stery z głównej strony ati, jeżeli to nie pomoże to format. Możliwe też że siada ci grafika
|
| |
| | #6 |
CZY MOZECIE MI KURWA POMOC W TYM O CO WAS PROSZE ? NIE , NIE SIADA , KOMP JEST ZAJEBANY WIRUSAMI JEST JUZ TAK 2 RAZ , CHCE AKTUALIZACJE , ulzylo . Tylko nie wiem ktore.
|
| |
| | #7 |
|
aż na stronie głównej słyszałem jak drzesz ryja. ![]() Pomógł bym ci ale po co? |
| |
| | #8 |
Noto jak nie chcesz mi pomoc to wypierdalaj i tu nie pisz.
|
| |
| | #9 |
|
Krotko, zwiezle i na temat .Razjel ty pajacu jak chcesz aktualizacje sterow to wejdz na strone ati i kurwa sciagnij najnowsze ... I zainstaluj na ta starsza wejrsje i po problemi? Ja tak kurwa robie i nie dziala mi nic poza CS"em i DOTA (bo tylko w to gram) :P
|
| |
| | #10 |
|
jeszcze go za rączkę na sedes zaprowadzić ! młot -.-
|
| |
| | #11 |
| Odp: Problem z Karta Graficzna |
| |
| | #12 |
KORZEN podal mi dokladny link. Wystapił błąd w 60% instalacji , komp sie zresetowal i mialem odpalonego windowsa przez VGA bo wyskoczyl blad. Chuj mam nadal stare.
|
| |
![]() |