| Hardware / Sprzęt Wszelkie pytania i dyskusje dotyczące sprzętu komputerowego, RTV, AGD, Audio i innych! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| robot MINISUMO
Startujemy z kumplami od roku w zawodach robotów MINISUMO, mamy na koncie już wiele sukcesów, i postarałem się nareszcie pochwalić :] Jak wygląda przykładowa walka robotów: (nasz, Mr. Black po lewej) [ame="http://www.youtube.com/watch?v=3obIU4ePlBI"]YouTube - MiNISUMO[/ame] ![]() ![]() ![]() ![]() Alucard namalowany pod spodem; robocik musi ważyć mniej niż pół kilo i w momencie startu mieścić się w kwadracie 10x10 cm |
| |
| | #2 |
|
|
Ładna grafika na nim. Widać wzorowanie się na minach Alucarda z mangi <3 No, ja życzę dalszych sukcesów. Kiedyś na discovery oglądałem coś takiego jak robot arena (?) czy jak to się nazywało i uwielbiałem jak takie małe pseudo koparki biją się ze spychaczami xd |
| |
| | #3 |
|
Tylko te nie mogą cię 'czynnie' niszczyć, aczkolwiek stworzyłem mu kły ]:-> Nasza ubiegłoroczna pociecha, Night Hawk: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=dS2BSNqBgWQ[/ame] |
| |
| | #4 |
|
|
Alucard <3
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
| sam też na discovery oglądałem te wyścigi czy sumo właśnie małych robotów ale do 100 kilo bodajże
|
| |
| | #6 |
|
ale to fajne |
| |
| | #7 |
| Wiek: 26
|
a kto pisał dla niego AI? |
| |
| | #8 |
|
|
Moja mama programuje w C++ to napisała xD
|
| |
| | #9 |
|
|
no no zdolny z ciebie chłopiec fajny chłopak ja w sumie jest na takim profilu w technikum ale czegoś takiego jeszcze nie było xD
|
| |
| | #10 |
|
dostaliśmy płytkę z biblioteką od UTP, a potem tylko nasze poprawki ]:->
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 1
| Odp: robot MINISUMO
fajne ![]() bawisz sie w to jeszczE? ![]() ale ze mnie archeolog |
| |
| | #12 |
| Wiek: 17
to offtopic ABC tu możesz się zesrać i sprzedawać tą kupę i nic ci nie mogą zrobić muhaaha xD Widziałem kiedyś takie walki nie wiedziałem że ktoś tutaj inspiruje się hellsingiem do tworzenia jakiś machin wojennych xD nice aras |
| |
| | #13 |
| Wiek: 18
| Odp: robot MINISUMO GLOBEK WAM WSZYSTKIM WARNY POWPIERDALA ZA OFFTOP W OFFTOPIE !
|
| |
| | #14 |
|
To już wiadomo dlaczego black'a tyle nie ma , na arenie wlaczy dla "czerwonych" |
| |
![]() |
| Tagi |
| minisumo, robot |