| Gry i aplikacje na telefon Gry i aplikacje na telefony komórkowe! Najlepsze gry, aplikacje, dodatki na telefon! Za darmo! Wszystko na twój fon komórkowy! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Heroes Lore wind of soltia [240x320] ![]() Nazwa: Heroes Lore wind of soltia Opis: W grze możemy wcielić się w jedną z trzech postaci, nie wiadomo co to za czasy jednak w grze możemy znaleźć obfite itemy - różne hełmy miecze oraz posiadamy tytanów którzy mają swoje skille... tryb gry: single player ver. jęz.: polski Typ: RPG Rozdzielczość: 240x320 Ocena uploadera: 4,9/5 jak dla mnie gra bomba: - fabuła - 5/5 jest bardzo dobra - grafika - 5/5 na nic lepszego spodziewać się prawa nie mamy na komórkę, i i tak jest ładnie. Przy zmianie eq nasz wygląd się zmienia - pozostałe 5/5 ( system walki, itemy, świat wymyślony) - długo się gra? 4/5 - mogłoby być dłuuuższe ale i tak ładnie ![]() Właśnie o takiej grze marzyłem, dostajemy questy, są lvl'e - wbijamy staty mamy do wyboru postacie, są tytani któzy mają własny level - bomba. Oby więcej podobnych gier. P.S: Każda postać ma osobne questy itd. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Heroes Lore wind of soltia [240x320]
Gra nawet nawet ale nie dla mnie. Ale gralem juz , skille sie ma itp.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Właśnie w to gram od tygodnia na lekcjach w szkole xd czas szybciej leci.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Nom, fajne jest ale ja już przeszedłem i w połowie gry drugim bohaterem się nudzi i nie chce grać Teraz grywam w inne, które niebawem wrzucę.
|
| |
| | #5 |
|
Zajefajna Gra. ;D Tu lvl sie bije do nawet 100 ? ;D
|
| |
| | #6 |
|
| Odp: Heroes Lore wind of soltia [240x320] |
| |
| | #7 |
|
najs gierka
|
| |
| | #8 |
|
Super |
| |
| | #9 |
|
fajne
|
| |
| | #10 |
|
Grałem w nią kiedyś na lekcjach ;P przydałoby się więcej takich gierek, jak moge podać nazwy a bym prosił o linki Baldurs Gate Fantasy Warrior Quest Craft War Monster Werewolf |
| |
![]() |