| Gry i aplikacje na telefon Gry i aplikacje na telefony komórkowe! Najlepsze gry, aplikacje, dodatki na telefon! Za darmo! Wszystko na twój fon komórkowy! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| kochaj albo spław [240x320] Nazwa: Kochaj albo spław Opis: Gra polega na flirtowaniu - rozmowa. Gdy powiemy coś dobrze wskaźnik "osoba z którą rozmawiasz coraz bardziej się w Tobie kocha" powiększa się. Aha, z każdym "chapterem" odblokowuje się nowy quiz jak "jak dobrze całujesz?" "czy jesteś flirciarzem?" i inne. Jest ich około sześciu. tryb gry: single player ver. jęz.: Polski Typ: przygodowa (randkowa) Rozdzielczość: 240x320 rozmiar pliku: 607 kB format .jar Ocena uploadera: 4/5 - nie jest złe i kupa śmiechu xD kilka ss: ![]() ![]() ![]() Znalazłem video na yt jak ktoś gra w tą cudowną grę(tu akurat ver ang) [AME]http://www.youtube.com/watch?v=9bQN8nnwDxw[/AME] |
| |
| | #2 |
|
| Odp: kochaj albo spław [240x320]
żal:haha: pomyśl 2 razy jak coś zrobisz
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Dobre raczej dla dziewczyn ;>
|
| |
| | #4 |
hard ? manimatrix wcale nie ;d Chłopakiem także można grać, i jak się nudzisz - no możesz się pośmiać, lub wziąć to na powaażnie |
| |
| | #5 |
|
O kur**! "Serio uważasz, ze dałabym... weterynarzowi?" ![]() Kocham czytać na szybko! |
| |
| | #6 |
Haha Radeon to pobierz grę, zobaczysz klimaty gry w pełni Najlepsze było jak ziomki dopiero co poznałem i z dwoma flirtowałem po kryjomu. Eks dziewczyna zobaczyła chciała szantażować... Trafiła się sytuacja, że wszystkie w mojej chacie były i się tam kłóciły itd. i chciały dalej być ze mną jak się dowiedziały Najlepsze, że wszystkie trzy miały pod koniec dla mnie pierścionek... Realistczne w huy |
| |
| | #7 |
Ahahah tak się śmieją a 33 wyświetlenia No cóż, ćwiczyć nie zabronię ;d
|
| |
| | #8 |
|
fajna |
| |