| Gry Dyskusje na temat gier! Najpopularniejsze gry otrzymają własny dział! Kody, cheaty, serwery prywatne, boty, opinie, wspólne granie! |
![]() |
| | #1 |
|
| Problem w BF
Witam, mam taki problem z grą Battlefield Bad company 2. Mianowicie, kiedy gram na jakimś serverze i zdobywam na nim exp, bronie nowe itp. to po wyjściu z tego servera nic co tam zdobyłem się nie zapisało i po prostu tego nie mam. Wie ktoś może co z tym zrobić i czemu tak się robi ?
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Problem w BF
Jest błąd zapisu po stronie serwera.
|
| |
| | #3 |
|
Ok, już wiem gdzie leży problem. Po prostu grałem na serverach unranked i nic mi się ni zapisywało, ale mam kolejny, żeby grać na serverach ranked potrzebny jest punkbuster. Ja go mam, ale server mnie wywala z takim komunikatem: Wyrzucono Cię z gry. Powód: PunkBuster kicked player 'turboklakier' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe heartbeats stopped |
| |
| | #4 |
|
Obstawiam, że albo masz starą wersje PB i musisz uaktualnić ją albo masz pirata? |
| |
| | #5 |
|
obie odpadają wersje aktualizowałem przed wbiciem do gry a pirata nie mam bo zamówiłem w empiku.
|
| |
| | #6 |
|
Zadzwoń do supportu,
|
| |
| | #7 |
|
Mam zamiar napisać do supportu tylko nie umiem b.dobrze angielskiego, mógłby mi ktoś przetłumaczyć to: Witam, mam problem z grą Battlefield Bad company 2, a dokładniej z punkbusterem. Kiedy wejdę na jakiś server ranked, to po mniej więcej 3 minutach wyrzuca mnie i pokazuje sie taki komunikat: Wyrzucono Cię z gry. Powód: PunkBuster kicked player 'turboklakier' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe heartbeats stopped. Proszę o pomoc. |
| |
| | #8 |
|
Plejer a patrzyłeś w ustawieniach czy opcja PB jest od chaczona? Jak nie ma to zaznacz.
|
| |
| | #9 |
|
ale gdzie w ustawieniach? w grze ?
|
| |
| | #10 |
|
No a gdzie niby, uruchom gre i do opcji przejdź.
|
| |
| | #11 |
|
jest zaznaczone i dalej się tak robi |
| |
| | #12 |
|
Zrób reinstal BF'a
|