| Gry Dyskusje na temat gier! Najpopularniejsze gry otrzymają własny dział! Kody, cheaty, serwery prywatne, boty, opinie, wspólne granie! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Cabal
Witam Zapraszam do wypowiadania sie na temat tej oto gry, podawania prywatnych serwerow, jezeli na jakis graliscie. Ja osobiscie zaczolem grac na serwerze EliteCabal. Strona Glowna EliteCabal - Cabal Online Private Server - EliteKingdoms.com Pozdrawiam TOTAL... |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Cabal
Grałem trochę i jakoś nie przypodobała mi się. WoW ją miażdży pod każdym względem ...
|
| |
| | #3 |
Moze i miazdzy ale tez chodzi o grywalnosc niemialem jeszcze okazji zagrac w WoWa i nie wiem jak tam swiat wyglada ale mi Cabal odpowiada
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
Wow ma koło 35 mln graczy na retailu. Tam gdzie ja gram na priv gra 24 tyś
|
| |
| | #5 |
|
Cabal online hmm... super gierka grałem długi czas ale potem już format kompa zrobiłem i nie mogłem ściągnąć niestety ale gra super 11/10 |
| |
| | #6 |
WoW jest przereklamowany. Moze i ma duzo graczy, ale kto normalny bedzie placil za to zeby sobie troche popykac.
|
| |
| | #7 |
| Odp: Cabal |
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
Chris to zależy jak na to spojrzeć. Płacisz, wymagasz. Zmniejszona ilość dzieciaków chociażby i w sumie nawet możliwość zarabiania na grze Na privach dopiero można widzieć masowych dzieciaków...W cabala grałem, nie pamiętam nawet czym dobiłem 37lvl i podziękowałem, nie ma tego czegoś, dla którego chciałoby się grać dalej xD |
| |
| | #9 |
Edoc I właśnie zaluj ze nie pograles dłużej. Już tak od 50 lvla zaczyna sie robić fajnie. Możesz chodzić na różnego rodzaju bossy, dungeony itp. Ale najwieksza zwala zaczyna sie na 100+ wojny gildi, frakcji światów.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
| Odp: Cabal |
| |
| | #11 |
Kup mi prepaida i gram... Z miejsca.
|
| |