| Gry Dyskusje na temat gier! Najpopularniejsze gry otrzymają własny dział! Kody, cheaty, serwery prywatne, boty, opinie, wspólne granie! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| PS 3 : mus to mus
Podaj ktoś grę którą muszę mieć na PS 3 , gra bez której PS 3 nie ma znaczenia . Jest ich w chuj wiec wiecie ..
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: PS 3 : mus to mus
Battlefield 3, AC, InFamous, Batman AC. To te które ja polecam i bez których PS3 byłoby nudne |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
DEVIL MAY CRY 4 KILLZONE 3 Ninja Gaiden Sigma 2 Saw 2 - Flesh and Blood |
| |
| | #4 |
Killzone 3 Tekken 6 i Bleach soul ressurection
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
| Odp: PS 3 : mus to mus |
| |
| | #6 |
| Wiek: 9
| Odp: PS 3 : mus to mus Wersja europejska, nie ma w sobie oryginalnych japońskich seiyuu i jest padaka, a nie sądzę, żeby chłopak rozgryzł japońską Hiraganę i Kanji, więc odpada + trzeba zamawiać na ebay lub allegro, bo w sklepach polskich nie ma. Proponowałbym Ci: -Wszystkie części Ratchet & Clank -Naruto Ultimate Ninja Storm i Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 -Soul Eater Resonance Podałem tytuły, które widziałem w polskich sklepach. |
| |
| | #7 |
|
Zdecydowanie wszystkie Uncharted'y - niemalże dema technologiczne dla PS3. Heavy Rain - gra jedyna w swoim rodzaju, polecam obejrzeć jakiś gameplay i ocenić. No i jak masz więcej niż 1 pada to coś do wspólnego grania - klasycznie jakąś grę sportową: Fifa lub UFC/Fight Night Round. Co do Tekkena 6 - kaszana, do tej pory pluję sobie w brodę że dałem z siebie zedrzeć tyle kasy mając już Tekkena 5 DR od którego ledwo co się różni.
|
| |
| | #8 |
| |
| | #9 |
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 16
Może naruto, dużo tytułów na PS3 http://www.gry-online.pl/S032.asp?SEARCH=naruto Red Dead Redemption ( PS3 ) - Encyklopedia Gier | GRY-OnLine Nie wiem czy płatne czy jak ale wygląda zajebiście i chciałbym w to zagrać. Poza tym dragon ball Gry-Online: wyniki wyszukiwania ---------- Wiadomość dodana o 21:24 ---------- Może naruto, dużo tytułów na PS3 Gry-Online: wyniki wyszukiwania Red Dead Redemption ( PS3 ) - Encyklopedia Gier | GRY-OnLine Nie wiem czy płatne czy jak ale wygląda zajebiście i chciałbym w to zagrać. Poza tym dragon ball Gry-Online: wyniki wyszukiwania |
| |
| | #11 | |
| Odp: PS 3 : mus to mus Cytat:
| |
| |
| | #12 |
|
Nie zrozumieliśmy się - MAM na PS3 Tekken'a 5 Dark Resurrection odświeżona wersja 5 z PSN i moim zdaniem jak również wszystkich moich znajomych i osób postronnych różnice w grafice między tą wersją a 6 są znikome ( jest za to trochę nowych animacji postaci czy animowane tła aren - komuś to potrzebne? ). Natomiast w kwestii technicznej T5 to idealna gra - wszystko działa sprawnie i jest idealnie dopasowane do siebie w przeciwieństwie do T6 gdzie gra jest wypchana po brzegi śmieciami ( kompletna porażka jaką jest SP oraz jakiś świetny żart typu "na pewno grają w tą grę fani simsów więc dajmy im możliwość ubierania postaci w jakieś gówna" ) jak również świetnie zoptymalizowana ( loadingi rzędu minuty to kolejny żart ). Podsumowując - nie potrafię sobie wyobrazić żadnego powodu dla którego powinno się zakupić Tekkena 6 mając możliwość kupienie odświeżonej i sprawdzonej 5 z PSN ( co da nam też możliwość odpalenia gry w ułamku sekundy z dysku ). |
| |
| | #13 |
Uncharted 2 przelecialem )swietna gra piekna grafa , fabula , dubbing wg kosmos / tekken 6 tez ( kupilem ja bo chcialem ze znajomymi popykać , i pomyslalem ze tekken jest do tego idealny / no i teraz przyszedł czas na jakas nowa gre
|
| |
![]() |
| |