| Gry Dyskusje na temat gier! Najpopularniejsze gry otrzymają własny dział! Kody, cheaty, serwery prywatne, boty, opinie, wspólne granie! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Desert Operations DESERT-OPERATIONS Strategiczna gra na przeglądarkę Walcz przeciw tysiącom innych graczy! Broń się przed wrogimi atakami Zakładaj sojusze, handluj , poznawaj nowych przyjaciół. Desert Operations - Intro [HD] - YouTube ![]() Zapraszam wszystkich do rejestracji, jak i aktywnego grania. Mój nick na grze - SzeregowyParadoxalny O to link z którego, chciałbym abyście się zalogowali po raz pierwszy http://pl.desert-operations.com/?rec...world=d29ybGQz Gra naprawdę jest warta, poświęcenia dłuższej chwili. Logujcie się na froncie północnym, aktualnie jeden z najnowszych frontów, na początku może być ciężko, ale z czasem jakoś idzie. Możecie kierować do mnie pytania, pomogę (pw wysyłać na grze, nie tu). Pytania również możecie zadawać w tym temacie. Życzę miłej gry i wielu wygranych bitew. Paradoxalny |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Desert Operations
To jest coś w stylu Plemion / Ikariam czy jakoś bardziej rozbudowane ?
|
| |
| | #3 |
Nie grałem w plemiona ani ikariam. Zależy czego oczekujesz po grze tego typu.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
Wszystkie tego typu gry są prawie takie same :/ Nudne po niedługim czasie Taka gierka o hooligansach mi się nawet podobała bo miała coś w sobie, czego te gry nie mają |
| |
| | #5 |
Edoc zapewniam Cię, że nie grał bym w coś, co jest nudne. ---------- Wiadomość dodana o 16:12 ---------- Gra z początku może wydać się monotonna, lecz później, gdy już będzie atakować, bronić się, rozkręca się. Wtedy na wygraną sumuję się dużo rzeczy a nie tylko liczebność jednostek. |
| |
| | #6 |
Zapraszam
|
| |
![]() |