| Gry Dyskusje na temat gier! Najpopularniejsze gry otrzymają własny dział! Kody, cheaty, serwery prywatne, boty, opinie, wspólne granie! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| problem nfs mw
Sciagnalem sobie stare dobre nfs mw, 5 partow po 100mega wypakowalem, 1 plkik cars.uha byl uszkodzony, sciagnalem go osobno z innego zrodla, potem otworzylem setup, otworzylo sie czarne okienko, pojawily sie szare napisy, bardzo dlugo sie ladowalo, ale w koncu mysle jest ok. Odpalam "speed" - gra sie uruchamia - widac pierwsze "loading" i w tym momencie wyskakuje okienko "wystapil blad z aplikacja speed.exe i zostanie ona zamknieta" Ktos potrafi mi pomoc? |
| |
| | #2 |
|
| Odp: problem nfs mw
może tryb zgodności ? jeżeli masz konto na jakimś upload czy coś to mogę Ci wstawić obraz tej gry (2,13 GB) ewentualnie mogę pożyczyć Ci konto na torrenty.org lub ściagnij za free z link do torenta |
| |
| | #3 | |
| Odp: problem nfs mw Cytat:
Wolałbym już nic więcej nie ściągać na mój już i tak zamulony komputer. | |
| |
| | #4 |
|
sam torrent ważący kilka kB normalnie przez przeglądrake, to otwierasz przez utorrent i ściągasz programem ;x
|
| |
| | #5 |
Torrenty sciagasz programami Bittorrent (np. utorrent) a tu łap link do MW Need for Speed Most wanted (download torrent) - TPB Instrukcja: Jak odpalić sciaganie torrenta w utorrent. Wystarczy pobrać bardzo mały plik (tracker) z opcji "Sciagnij plik torrent (magnet link)" Sciagniety plik odpal i przezuci ci go do utorrenta. Po sciagnieciu odpalasz i instalujesz |
| |
| | #6 |
Pierdole, przezyje bez nfsa |
| |
![]() |