| Gry Dyskusje na temat gier! Najpopularniejsze gry otrzymają własny dział! Kody, cheaty, serwery prywatne, boty, opinie, wspólne granie! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Steam gift's - trade
Czy jest ktoś chętny do wymiany się giftami, grami, czy innymi duperelami ? [Na razie jeszcze się nie wymieniałem, więc nie wiem jak to wygląda nawet :P]. Na razie posiadam: - 50% zniżki na wybrane produkty od Valve, - 33% zniżki na wybrane produkty od Bethesda, - 1 węgiel, - item do TF2, Mercenary - najemnik, Ktoś chętny do wymiany to piszcie, co sami macie do wymiany, bądź za coś innego się wymienić ![]() Bo na razie mi tylko jako tako zależy na tej zniżce 50% na Valve. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Steam gift's - trade
Mam grę SpaceChem do wymiany ![]() |
| |
| | #3 |
| Odp: Steam gift's - trade |
| |
| | #4 |
|
Witam. Wymienie steam gifta: Orange Box za Counter Strike Sourca albo Left4Dead2 (ewentualnie coś dorzucę). GG: 24507085 |
| |
| | #5 |
|
Ja mam Left4Dead 2. Ktoś chętny może bad day ? ![]() |
| |
| | #6 |
| Wiek: 16
Co znaczy DE w nawiasie...? Ja bym chciał l4d2 ale niestety nie mam nic ciekawego na wymianę ;p
|
| |
| | #7 |
pewnie to znaczy, że po niemiecku |
| |
| | #8 |
|
DE czyli Niemcy. Kupiłem go w niemczech, ale spokojnie gra po polsku bo gram w nią i jest wyśmienita ![]() A został mi ostatni pakunek tej gry bo jak kupowałem to kupiłem Four Pack za 30 euro, czyli miałem 3 gry gratis do rozdania . 2 rozdałem jedną zostawiłem na jakąś ofertę.
|
| |
| | #9 |
Może język niemiecki ? ![]() Grałem w 1 L4D i mi się nie podobała. Więc za to nie chce się wymienić. Kolejna zadania i tylko wyngle walone i zniżki na gry, których świat nawet nie widział |
| |
| | #10 |
|
Jedynka też mi się nie podobała, ale tutaj jest trochę urozmaicenia. Zresztą, nic na siłę. Chyba to zostawię do czasu gdy będe miał Serwer JB i zrobie konkurs i do wygrania będzie ta gra. Wydaje mi się że to świetny pomysł |
| |
| | #11 |
|
a co chodzi z tą grą w ekwipunku? np. l4d2 u Giera, ona za darmo już jest czy trzeba za nią płacić ? a i jak te gry zdobyć bo ja mam tylko 2 węgla i chyba -25%
|
| |
| | #12 |
|
Ja ją mam bo kupiłem Left4Dead 2 Four pack za 30 euro z przeceny z 60 euro. Dostałem gre oraz w ekwipunku miałem 3 gry do rozdania. I pozostała mi jedna. A za 7 węgla możesz wymienić i możesz coś wygrać, ja wygrałem jakąś gre dla dzieci |
| |
| | #13 |
| |
| | #14 |
| |
| | #15 |
Trafiłem Grid'a, poza tym mam 3 węgle, -25% valve, -50% Costume Quest, -25% Activision. Z chęcią dam Grida za jakąś fajną gierkę jak Letf 4 Dead 2 ;p
|
| |
![]() |