| Gry Dyskusje na temat gier! Najpopularniejsze gry otrzymają własny dział! Kody, cheaty, serwery prywatne, boty, opinie, wspólne granie! |
![]() |
| | #1 | ||||
| Wiek: 18
| Jak zrobić swój własny OTS dla Zielonych Jak zrobić swój własny OTS 1. Co będzie nam potrzebnePotrzebujemy najpierw silnika do ots. W tym poradniku dokładnie opiszę jak zrobić Ots pod tibię 8.1 XML. Więc Link do Silnika : Cytat:
Cytat:
Cytat:
Żeby nie było na mnie w każdym silniku evo antywirus wykrywa wirusa, to ze względu na skrypt znajdujący się w silniku, tak naprawdę niema żadnego wirusa. Silnik jest dobrze rozbudowany i zawiera dużo skryptów co umili nam grę. Aby odpalić ots (żeby grać z innymi) potrzebne jest zewnętrzne ip. Coto jest ? Proszę przeczytać tam drugi post macie opisane. 2. Zaczynamy Tibie instalujemy. ![]() Ots wypakowujemy (ja to zrobiłem na pulpit PPM i Wypakuj tutaj. ![]() Ip Changer też wrzucamy na pulpit ![]() Otwieramy Plik config Lua tam gdzie pisze Cytat:
To co ja zakreśliłem tam jest wasze ip ![]() I zapisujemy. Następnie włączamy silnik. Jeśli zrobiliście wszystko tak jak opisałem powinno wam się pokazać : ![]() W miejsce Local ip adress powinno wam wyskoczyć jakie ip posiadacie Global ip adress jakie ip wpisaliście do configu lua. Teraz włączamy Tibie i IP Changera Powinno to wyglądać tak jak na ss: ![]() Jeśli wprowadziliście to jak na ss kliknijcie Change Ip. !! Gotowe!! Teraz możesz się cieszyć grą. A jeszcze jedno aby sprawdzić Passy do Konta wejdź w : Evolution by Torh b4>Data>Accounts Pasy do GM to 222222/tibia ![]() Poradnik w całości wykonany przeze mnie życzę miłej gry. Niemogę wrzucić ss niewiem czemu Macie link do galerii http://img338.imageshack.us/gal.php?g=ss11z.jpgSS są od końca | ||||
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Jak zrobić swój własny OTS dla Zielonych
Miałem kiedyś swój na któym zarobiłem z 80zł ;d
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
Bardzo Skromny Nic O Edycji A w pliku .lua jest wiecej |
| |
| | #4 |
Wiem że jest więcej ale to podstawy :] W tym temacie będę opisywać wszystkie rzeczy związane z ots , o którym pisałem.
|
| |
| | #5 |
4/5 Mam juz w tym staz okolo trzech lat i jeszcze nigdy nie widzialem, zeby ktos tak dobrze napisal poradnik. Zawsze byly niedociagniecia (tutaj tez, chociaz mniej niz zwykle). Niestety, era OTS juz mija, wiec owe podstawy srednio sie przydadza. Tutaj juz trzeba sie uczyc wyzszej sztuki, niz zakladanie kont czy odpalanie serwera. Nie mowie tez tutaj o zwyklym skrypterstwie. Pelna edycja silnika, przerabianie grafiki, wlasna mapa - tylko OTS'y typu RPG teraz przyciagaja ludzi. Mam nadzieje, ze skorzystasz z tego i wyprowadzisz kiedys nastepny poradnik. ---------- Post added at 10:29 ---------- Previous post was at 10:22 ---------- Eeee... To jest w poradnikach Counter-Strike ;> |
| |
| | #6 |
Ee, no właśnie. Chyba trzeba przenieść. Osobiście z kolegami chcieliśmy startować z Dragon Ball ots ale nie ogarniamy tego Nie jak jakieś wodbo/dbs/dbv było -.- Zrobić na silniku wodbo itd ale zrobić dużo przeróbek bo tam to te dziwne armory itd ;d Tak to elegancko by było wszystkie rate dobrze D:
|
| |
| | #7 | |
Config Lua Spolszczony By Me Cytat:
Config ten możecie podmienić z waszym (ip itd zmienić). | |
| |
| | #8 |
| Odp: Jak zrobić swój własny OTS dla Zielonych -- Maximum zeczy w depo Nie "zeczy" tylko "rzeczy" Popraw |
| |
| | #9 |
Aktualnie kończę naruto ots'a jeszcze niewiem czy go bd sprzedawać czy odpalę ![]() PS: Globek dzięki że mnie poprawiłeś ;p. |
| |
| | #10 |
A może by tak kupić jakiś sprzęt na 50-100osób i może to się rozkręci pod znakami Volty? ;d
|
| |
| | #11 |
|
Jakby postawić dobry OTS Volty, TYLKO z masą customów czy co tam należy zrobić by był fajny serwer tzn osoby, które się na tym znają i heja...
|
| |
| | #12 |
Next projekt naruto ots? To juz jest nudne. Tylko jedno pytanie: wlasny klient czy korzystacie z tibii (tylko z przerobiona grafika). ---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:46 ---------- Radeon, juz raz pisalem ze moglbym pomoc, tylko trudno bedzie to rozruszac. |
| |
| | #13 |
Ja mógłbym pomóc ![]() Własny client- Mogę zrobić Nowe czary, runy, mobki - Także coś pamiętam mapka - odpada (brak cierpliwości), a na Evo to n00b ots.. ;d |
| |
| | #14 |
Bardziej by sie przydaly hardkorowe skrypty, a mapa to nie problem, zwlaszcza gdybyscie mi podeslali jakis szkielet, ktory trzeba przerobic ;>
|
| |
| | #15 |
Skrypty to coś tam jeszcze ogarniam ;x
|
| |
![]() |
| Tagi |
| zielonych, ots, wlasny, swoj, zrobic |