| Gry Dyskusje na temat gier! Najpopularniejsze gry otrzymają własny dział! Kody, cheaty, serwery prywatne, boty, opinie, wspólne granie! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Nie tylko CS?
Witam! Dziś pomyślałem, aby rozszerzyć Voltę o kolejne gry. Było Mu, jest CS czemu by tak nie wprowadzic kolejnych gier?? Mam 2 propozycje, ale potrzeba by było graczy grających w te tytuły: 1.Call of Duty 4 v1.7 Opis: Chyba nie musze opisywać :P Cena za slot:3.5 Także server 12 slotowy (narazie 12) mielibysmy za 42zł. Zalety: +Nigdy nie brakuje chętnych na servery do tej gry +Bylibysmy bardziej rozpoznawalna "marka" w świecie eSportu Minusy -Dość słaby antycheat - PunkBuster -Potrzeba oryginalnej gry za 60-70zł Sam czasem w to dziadostwo gram i mi się podoba ;D 2.Metin2 Niewiem na jakiej zasadzie działają dedykowane servery gier MMO(miałem swój server M2 przez hamachi) ale wiem że jak kiedyś w to grałem to nie było, aż tak źle. Dlaczego skończyłem? -WIEEEELE dzieci -KOMPLETNY BRAK zainteresowania administracji tą grą Dlaczego to? Bardzo wielu Polaków w to gra i gdyby powstał PORZĄDNY polski server do tej gry to naprawdę mielibyśmy wieeelu graczy. Niewiem czy wgl taki server można postawić legalnie ale to zwykla PROPOZYCJA. Wypowiedźccie się na ten temat :P I jeśli masz pisać w stylu "Metin to żal!11!! Zamknijcie temat!1!!" To nie pisz lepiej wcale |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Nie tylko CS?
O boze metin2. W szkole tylko caly czas o tym slysze, sam kiedy gralem. Ale nie przepadam za gra.
|
| |
| | #3 |
A Call of Duty? Naprawde ciekawy tytuł!
|
| |
| | #4 |
|
w COD'a 4 też czasem gram , jeżeli było by to możliwe i znalazły by się osoby do płacenia i wogóle grania , to czemu nie. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
2. Metin2 Tak jak napisałeś Dzieci. Sam kiedyś spróbowałem w to zagrać i jest przeciętna. Gdy mi się znudziła wpisałem tak sobie Metin 2 na jakimś forum. I wyskoczyło z kilkanaście sposobów na cheat/ oszustwa/ bugi itp. Coś tam spróbowałem i zadziałało i wtedy na dobre skończyłem z tą gierką. Teraz nie wiem, może wyszedł jakiś patch, który poprawia ochronę lub naprawia jakieś bugi, ale wątpię, bo administracja nic nie robi. 1. Call of Duty ********* gierka. Tylko czy 4 v1.7, czy jakąś inną. Nie orientuje się, w którą wersję najwięcej gra. |
| |
| | #6 |
Najnowsza wersja to 1.7 i gra tam wielu ludzi, ale na serverach "stawianych" a publików jest kilkanaście |
| |
| | #7 |
|
Ja powiem tak , to nie wypali i szkoda piniedzy. Tak samo bylo z mu , 1 dzien 60 osob potem max. 20 i radio max. 5 osob bylo.
|
| |
| | #8 |
Ale spójrz na to, że zanim na Volcie nie powstało MU ja niewiedziałem cyz to RPG czy RTS! A w PL metin jest tak powszechny, że byłoby wielu graczy + duuużo kasy z "sms shopu" |
| |
| | #9 |
|
No jezeli bedziesz placil i sie tym zajmiesz to nie ma problemu. Bo watpie ze teraz radeon znajdziesz czas , jak trzeba oplacic lige,konkurs,serwery.
|
| |
| | #10 |
Pisałem, że jeśli chodzi o dedyki MMO to nie mam o tym pojęcia ![]() Wgl ile to kosztuje czy coś.. nic ![]() ewentualnie edycja servera (miałem swój poprzez hamachi) |
| |
| | #11 |
| Wiek: 20
Valof robi teraz stronę o HoN i w tą stronę bym poszedł - o ile gra się przyjmie i rozreklamuje w kraju, będziemy jednym z pierwszych for o Hon = w **** wejść
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 18
Cod 4 super przez internet . Metin2 - powiem wam tyle. Jesli nie ma sie pojecia o tej grze , oraz ma sie takie podejscie jak szanowny Jędrzej to gówno z tego będzie . Masa ludzi ...wbija marny 30 poziom i twierdzi ze metin to ' guwno ' Hej ... Jesli sie potrafi grac to na prawde mozna się swietnie bawic . Nie powiem ze metin to gowno , nigdy . Bo przezylem z tą grą , a raczej z ludzmi z którymi grałem super chwile w genialnej atmosferze . Co do metka - moznaby zrobic priv ... : ) Ale Nie mowie ze Trzeba ...mozna - jako mozliwosc zrobienia ; ) |
| |
| | #13 |
Tyle, że ja nadal niewiem nic o hostingu takich MMO to się płaci miesięcznie czy wykupujesz maszyne? |
| |
| | #14 |
|
Aras , HoN owszem, tylko jak wiadomo to jest tylko beta, a gra kosztuje 30$ , więc wątpie żeby było jakoś dożo chętnych na tą gre |
| |
| | #15 |
| Wiek: 18
Moze dorzuce swoja propozycje: LineAge II z ratami x20. Moze cos sie napatoczy. Ogolnie jest sporo rzeczy, np. od HL2 rozne mody lub bodajze DoD, z czego jest tylko 1 polski serwer DoDa, ktory jest aktywny.
|
| |
![]() |
| Tagi |
| csz |