| Gry Dyskusje na temat gier! Najpopularniejsze gry otrzymają własny dział! Kody, cheaty, serwery prywatne, boty, opinie, wspólne granie! |
![]() |
| | #1 |
|
| LINEAGE 2 - wersja?
Witam chcialbym sobie pograc w lineage 2 najnowsza wersje tej gry jest to chyba KAMAEL tak? jest tu jakis gracz moze tej gry ktory moglby mi podac link do sciagniecia tej najnowszej wersji? :< bardzo bylbym wdzieczny, ps. mam zamiast grac na prywatynym serwerze. PROSZE NIE PISAC GOOGLE.pl BO TO TYLKO DENERWUJE LUDZI, SZUKALEM W GOOGLACH NIE MOGE NIC ZNALEZC I NIE WIEM DOkladnie co mam sciagnac poprostu |
| |
| | #2 |
|
| Odp: LINEAGE 2 - wersja?
najnowsza to CT1 - Chaotic Throne. Nie to sie liczy, znajdz sobie ciekawy serwer prywatny, zobacz jaka wersja, najlepiej by był to serwer L2off lub L2m - w skrócie, potowry nie przechodzą przez ściany. Tam masz instrukcje skad sciagnac klienta, patcha lub jak zmienic plik hosts aby zagrac |
| |
| | #3 |
|
juz znalazlem mozna zamknac bede gral an x7 na serwerze THE ABYSS |
| |
| | #4 |
|
Jesli masz słaby net to nie polecam... Tak samo DEX i podobne, gdyż są do duże serwery i trzeba mieć niezłe łącze i sprzęt by pociągnąć w giran na targu |
| |
| | #5 |
|
Dam rade 3 gb ramu gf 8600 1 mb neta ;p mozna juz zamknac |
| |
![]() |
| Tagi |
| wersjaz, lineage |