| Gry Dyskusje na temat gier! Najpopularniejsze gry otrzymają własny dział! Kody, cheaty, serwery prywatne, boty, opinie, wspólne granie! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| World of Warcraft Wrath of the Lich King ![]() Siema. Wpadłem na pomysł ogarnięcia ekipy do gry w te o to grę. W zależności od tego jakie będą preferencje ludzi wybierze się odpowiedni serwer, a znam ich naprawdę masę. ![]() Było by miło aby zgłaszali się ludzie którzy potrafią grać w wowa. Jednak i tych nie umiejących nauczymy ![]() Co więcej mogę napisać? W razie czego udostępnię instalkę World of Warcraft i Patche. Oczywiście instalka będzie z Torrenta a reszta z stronki z linkami na rapida/torrenta/megaupload i inne gówna. Zapraszam =] @BTW. Serwer na którym byśmy grali stał by na patchu 3.3.5 czyli najnowszy (Bez cataclysm, który nie wyjdzie na prywatne serwery z powodu ograniczenia silnika trinity core. Może w przyszłości powstanie nowy silnik na cata. Wszelkie serwery cataclysm są w 95% 1 wielkim bugiem.) Umieszczam link do "Patch notes" - Lista zmian w kolejnych patchach. http://www.wowwiki.com/Patch_Notes ![]() @Chętni: Orz3h Sqarge^ Zapraszam do dalszych zapisów. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: World of Warcraft Wrath of the Lich King
To nie lepiej wibć na globca? 90 zł na 3 miechy nie wychodzi aż tak dużo a naprawdę pograsz a nie to co na tych zbugowanych prywatncyh I masz Cata.
|
| |
| | #3 |
|
Ja gram na Nexusie, spotkalem tam dzisiaj też Yokera :P 3 postacie, 2 80 i trzecia wkrótce będzie ,znam gre dość dobrze, w razie wu moge pomóc. |
| |
| | #4 |
| Odp: World of Warcraft Wrath of the Lich King |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Ale pieprzycie, idiota tylko będzie grał i płacił miesięcznie za grę ;|
|
| |
| | #6 |
| |
| | #7 |
|
Mam postac na Nexusie ale to tam low lvl Mam zainstalowanego więc właściwie dajcie serwer i mogę grać. Samemu chciałem grać ale jakoś nie mam zapału ale z kimś to inna gada Ja się piszę |
| |
| | #8 |
|
to na Nexusa! ![]() Jak pisalem ,zawsze chętnie pomoge. |
| |
| | #9 |
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
Lineage2 >WoW
|
| |
| | #11 |
|
Nic nie działa? ![]() To dziwne, bo większość inst działa, Ulduar co prawda tylko 3 bossy , ale i tak jest fajnie. Niedługo nowy realm postawią, wprowadzą t9 i reszte bossów na uldu i bedzie miodzio. |
| |
| | #12 | |
| Odp: World of Warcraft Wrath of the Lich King Cytat:
Tak wogóle grasz w hordzie czy ally? | |
| |
| | #13 |
|
W ally co do locka, w demo jeszcze nie gralem ,ale jak tylko dobije 80 i będę testował i powiem Ci czy jest słabszy jak powinien |
| |
| | #14 |
| |
| | #15 |
|
Hehe ![]() Jak tam sobie chcesz, ja się nie ruszam, za dużo czasu poświęciłem na to gówno. |
| |
![]() |
| Tagi |
| king, lich, wrath, warcraft, world |