| Gry Dyskusje na temat gier! Najpopularniejsze gry otrzymają własny dział! Kody, cheaty, serwery prywatne, boty, opinie, wspólne granie! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Sacred II Gladiator - jak grać, pakować.
Chciałbym zadać parę pytań odnośnie Sacreda, poradzić się. Po 1. Mam Sacred Złota Edycja, zawiera sacred + i sacred podziemia. Po 2. Ostatnio w Sacred grałem 12.11.2007 i mam te save'y. I teraz daje screen przedstawiający moją sytuację i inne takie http://i25.tinypic.com/2e3wymo.jpg . Powiecie mi co mam robić.. Nic nie pamiętam z tamtego czasu i wydaję mi się, że mój wojownik jest oszpecony. Sztuki walki lvl jakoś się podnosi? Proszę o radę jak mam teraz te staty pakować, jak eq ogarnąć Tak w ogóle to jestem na początku aktu III. Mam misję iść do Belvgardu czy coś takiego. A znajduje się na pustyni - również jak tam się dostać? |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Sacred II Gladiator - jak grać, pakować.
Pakuj w fizyczna regeneracje= hp , regen, regen skillow Skille= zabojcze spojrzenie - atakuje wszystko wokolo, aura odwagi= spora obrona dobra na bosy , i w cieżki skok używaj cześciej savów, przed zabiciem bosa, tak aby ci wypadły jakieś dobre przedmioty. na 20poziomie mialem dzieki temu caly set Lokiego + jakis tam armor, 2 topory Regina +3 ringi wtopione w niego z setu reginy set lokiego daje duży regen i dodatkowe obrażenia od krwi na pustynie muszą ci sie odblokować wrota, jeżeli brama jest zamknieta to nie przejdziesz, musisz rozwiazać inne questy głowne. a jeżeli już to masz to podejdz do bramy , powinni cie strażnicy zaatakować. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Tylko jeszcze,czym walczyć - miecz/topór?. Kusze sprzedam bo raczej nie potrzebna,
|
| |
| | #4 |
|
Regina = topór, zainwestuj pare punktów w Walka Toporami, przez to beda o wiele potezniejsze. Kuszy nie używaj, od bicia na dystans masz Ciezki skok, poza tym to najpotezniejszy skill na odleglosc u barby. Używaj i wkładaj nawet swoje ringi/amulety do broni opłaca się |
| |
![]() |
| Tagi |
| pakowac, grac, gladiator, sacred |