| Gry Dyskusje na temat gier! Najpopularniejsze gry otrzymają własny dział! Kody, cheaty, serwery prywatne, boty, opinie, wspólne granie! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Starcraft 2
Chciałbym przypomnieć, iż wczoraj była premiera Starcrafta II ![]() Tak więc, pobrać już na pewno możecie. A nawet widzę, że już zostało wrzucone na forum ;p http://volta-sq.pl/strategiczne-ekon...ty-2010-a.html |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Starcraft 2
Zbieram juz kase |
| |
| | #3 |
|
Super dział do tego wybrałes, przenosze. Ja nie kupuje, gry mnie nudzą, starcrafta mam jedyneczkę i styknie. |
| |
| | #4 |
NO tak, bo to ogłoszenie społecznościowe ;d Na kupno nawet jeżeli to za wcześnie. 200zł? Żartujecie? ;d Może i gra jest warta takiej kasy no ale ja wolę tradycyjnie pobrać ;p |
| |
| | #5 |
|
Tradycyjnie grać na garenie z pingiem 200 lub idiotami polakami |
| |
| | #6 |
Ha, w sumie to w Starcrafta 1 grałem mało. Przychodziło się na kafejkę i pykało różne mapki na lanie. TO z tym swoim bohaterem, to bunkier ;p Ludzie z którymi grałem, to tylko jeden był bardzo znany. Reszta mniej. Ale grało się fajnie ;d Nie ciągnie mnie jakoś do tej dwójki ale pograć sobie jak kiedyś to bym pograł. Biją mnie, potforki, krzyczę "na zachód" i przychodzą "koledzy" |
| |
![]() |
| Tagi |
| starcraft |