| Filozofia Fakty,wiadomości i media, oraz zagadnienia filozoficzne - być czy nie być? Polityka kłóci się z moralnością? |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| "Chciałem dokonać masakry w stylu GTA" ![]() Pierwsza strona brytyjskiego brukowca Daily Mirror Wczoraj w Wielkiej Brytanii skazano na 25 lat więzienia człowieka, który zastrzelił kilku kolegów z załogi nuklearnego okrętu podwodnego stacjonującego w Southampton. Przyznał on przy tym, że do masakry zainspirowały go gry… z serii GTA. Ryan Donovan żądał przeniesienia na jednostkę Cardigan Bay, dowództwo odmówiło mu jednak ponieważ nie wykonywał rozkazu czyszczenia pokładu. W odwecie zaczął strzelać do kolegów z załogi. Jeden z nich, oficer Andrew Love, zeznał, że później Donovan przyznał mu, iż planował „masakrę w stylu Grand Theft Auto”. Jak z kolei stwierdził prokurator Nigel Lickley QC w trakcie rozprawy sądowej: Szkoda, że przez kolejnego niezrównoważonego człowieka gry ponownie w oczach opinii publicznej po raz kolejny stają się źródłem wszelkiego zła. Ryan Donovan został skazany na 25 lat więzienia. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: "Chciałem dokonać masakry w stylu GTA"
dozywocie albo zrobic masakre z jego ryja , pojeb jebany
|
| |
| | #3 |
|
| Odp: "Chciałem dokonać masakry w stylu GTA" |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
giero ty zaczales offtopic + obrazanie oraz stwierdzanie powszechnych faktów. cd tematu, trudno się mówi, jedni będą uważać to za psychopatę drudzy , że gry. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Hmmm ciekawe do jakiej gry można zaliczyć tego norwega co poł wyspy wybił...
|
| |
| | #6 |
|
| Odp: "Chciałem dokonać masakry w stylu GTA" Cs pewnie co? tylko nie podłożył paki na BSie
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
JA nie wchodziłem w temat myślałem że Bad szuka jakiejś gry w stylu GTA w kncu myśle wejde i mu podam pare tytułów a tu kutwa taka niespodzianka -.- Znowu pojebów z Angli nie brak... Nie kształćmy u nas też dzieciaków a za 15 lat nei wyjdziesz z domu bo kose w plecy dostaniesz. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 23
u nas to by sie przydala gra gdzie sie wbija do sejmu i politykow jedzie moze by to cos pomoglo
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 9
O nim też nakręca film, tak jak o tych co wbili do szkoły z karabinami i zaczęli strzelać do ludzi, którzy się z nich wyśmiewali.
|
| |
![]() |
| |