Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Filozofia Fakty,wiadomości i media, oraz zagadnienia filozoficzne - być czy nie być? Polityka kłóci się z moralnością?

Odpowiedz

Odsłon tematu: 11698  
Stare 10-04-10, 19:40   #1

Dar dziewczyny zwiazany z dzisiejszym dniem? Stosunki Polsko-Rosyjskie i koniec świat

samosia.pl - niech mi ktos do cholery uwierzy!! - Forum

Czytajac to juz sie troche boje Patrzcie tez na date. Ale to moze byc jakis zart :/

Cytat:
[05.01.10, 15:02] niech mi ktos do cholery uwierzy!!

mam tego dosc. rodzina chce mnie wysłac do psychiatryka, twierdza, ze cpam, a ja nie potafię zatrzymac tego, co sie wydarzy! zaczne od tego, ze dwa dni temu mialam dziwny sen. snilo mi sie to wszystko, co sie wydarzyło do 2012 roku. cholera, takie o bylo realne! teraz to wszystko sie sprawdza! wiem, kto będzie moim chłopakiem, wiem, ze moj dziadek dostanie zawał w marcu tego roku i umrze, ale nikt mi nie chce uwierzyc! cholera błagam powiedzcie mi to co jest bo do glowy dostaje!! wszystko sie zgadza, kazda informacje, ktora sprawdzilam, okazala sie prawidłowa ( we snie przyjaciolka powiedziala mi, ze jej tata jest alkoholikiem- dzisiaj jej o to zapytalam,zeby potwierdzic to byla zdziwiona i pytała skad to wiem) Poprostu wiem, co sie wydarzy i tych złych momentow nie moge powstrzymac bo nikt mi nie wierzy!
Cytat:
Jezeli mi nie wierzycie, to zapamietajcie moje słowa, ŻE W KWIETNIU TEGO ROKU OGŁOSZONA BEDZIE ŻAŁOBA NARODOWA.
W LIPCU ZNOWU, a WE WRZESNIU UMRZE KTOS BARDZO ZNANY i CENIONY!
Cytat:
Rosja będzie pod bombardowaniem ze strony Japonii, ale to za dwa lata i to chyba oni rozpoczną wojnę miedzy sobą. Nie wiem jak to sie skonczy dla Polski, wiem tylko ze bedziemy mieli wybor czy być za Rosja czy zjednoczyc sie przeciw niej.
Moze to wszystko ma zwiazek z 2012 rokiem i koncem kalendarza majow?

Zapraszam do rejestracji i dyskusji!
Jeśli zaciekawiła Cię ta przepowiednia to wrzuć link do tego tematu na śledzika, fotkę, gg, bloga gdzie tylko chcesz!
Stare 10-04-10, 19:43   #2

GERTEK

Odp: Dar dziewczyny zwiazany z dzisiejszym dniem?

Nie wiem czemu, ale nie chce mi się w to wierzyć. W sumie to jak w ciągu 2 lat może się wywiązać tak wielki konflikt, żeby od razu było bombardowanie?
Stare 10-04-10, 19:44   #3

Rzul3k

Yyy....czyżby Prapraprapra....wnuczka Nostradamusa? ^
Stare 10-04-10, 19:46   #4

Dowiemy sie za 2 tygonie czy wszystko jest prawda. Czytajcie wszystko dalej pisze ze za 2 tygodnie umrze znany muzyk , nie bedzie on z polski lecz ma polskie korzenie.
Stare 10-04-10, 20:09   #5

Globek

Jak dal mnie zalosne...
Wie o nim wszystko to niech poda nazwisko, a nie ;x
Wie, że ma PL korzenie to napewno wie kto to...
Poprostu fart...
Stare 10-04-10, 20:10   #6

Rzul3k

Cytat:
Zamieszczone przez Raku Zobacz posta
Dowiemy sie za 2 tygonie czy wszystko jest prawda. Czytajcie wszystko dalej pisze ze za 2 tygodnie umrze znany muzyk , nie bedzie on z polski lecz ma polskie korzenie.
Z tym to może być ściema, mógł ktoś się podszyć :]
Trzeba czekać do Lipca ^
Stare 10-04-10, 20:14   #7

manimatrix

Dobra, zajmowal sie ezota przez caly rok, zglebilem juz wiekszosc tajemnic i jestem zmieszany. Nie da sie ani zaprzeczyc ze cos takiego moze byc, ani potwierdzic. Moze przypadek, moze nie. Jezeli 2012 bedzie prawda (z czego ze strony ezoteryki jest brane jako prawda) to jestesmy udupieni.
Stare 10-04-10, 20:15   #8

Co czytalem dalej to sie ktos podszyl. 70 stron i wciaz rosnie. Wydrukujcie sobie i macie mila lekture
Stare 10-04-10, 20:15   #9

ArAs

Cytat:
Nostradamus: I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego, a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdźca ze wschodu uderzy...
Stare 10-04-10, 20:18   #10

manimatrix

No i Aras wlasnie skleil dwa proroctwa w jedno. Wiara nie pozwala mi w to wierzyc, jednak doswiadczenie powoduje, ze nie moge w nic zaprzeczyc.
Stare 10-04-10, 20:18   #11

Rzul3k

Lol?! Wschód to kto ?
Stare 10-04-10, 20:19   #12

manimatrix

Jak juz, to ruscy, a zle by bylo.
Stare 10-04-10, 20:20   #13

ArAs

No to ruski zaatakują, dziś w nocy siedzimy i modlimy bo nam czołgi wjadą ;D
Stare 10-04-10, 20:21   #14

Troche bezsens Polska nie jest tak silnym krajem , a dlaczego jak ma byc niby koniec swiata w 2012 to jest tylko w wydarzenia wmieszana Polska,Rosja,Japonia?
Stare 10-04-10, 20:22   #15

Sqarge^

bo Hitler już umarł , więc nie ma kto od Niemców wystartować z czymś takim

Odpowiedz

Tagi
swiat, koniec, polskorosyjskie, stosunki, dniemz, dzisiejszym, zwiazany, dziewczyny, dar