| Filozofia Fakty,wiadomości i media, oraz zagadnienia filozoficzne - być czy nie być? Polityka kłóci się z moralnością? |
![]() |
|
| | #1 | |||
|
| Dar dziewczyny zwiazany z dzisiejszym dniem? Stosunki Polsko-Rosyjskie i koniec świat samosia.pl - niech mi ktos do cholery uwierzy!! - Forum Czytajac to juz sie troche boje Patrzcie tez na date. Ale to moze byc jakis zart :/Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zapraszam do rejestracji i dyskusji! Jeśli zaciekawiła Cię ta przepowiednia to wrzuć link do tego tematu na śledzika, fotkę, gg, bloga gdzie tylko chcesz! | |||
| |
| | #2 |
|
| Odp: Dar dziewczyny zwiazany z dzisiejszym dniem?
Nie wiem czemu, ale nie chce mi się w to wierzyć. W sumie to jak w ciągu 2 lat może się wywiązać tak wielki konflikt, żeby od razu było bombardowanie?
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
Yyy....czyżby Prapraprapra....wnuczka Nostradamusa? ^
|
| |
| | #4 |
|
Dowiemy sie za 2 tygonie czy wszystko jest prawda. Czytajcie wszystko dalej pisze ze za 2 tygodnie umrze znany muzyk , nie bedzie on z polski lecz ma polskie korzenie.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Jak dal mnie zalosne... Wie o nim wszystko to niech poda nazwisko, a nie ;x Wie, że ma PL korzenie to napewno wie kto to... Poprostu fart... |
| |
| | #6 |
| Odp: Dar dziewczyny zwiazany z dzisiejszym dniem? |
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
Dobra, zajmowal sie ezota przez caly rok, zglebilem juz wiekszosc tajemnic i jestem zmieszany. Nie da sie ani zaprzeczyc ze cos takiego moze byc, ani potwierdzic. Moze przypadek, moze nie. Jezeli 2012 bedzie prawda (z czego ze strony ezoteryki jest brane jako prawda) to jestesmy udupieni.
|
| |
| | #8 |
|
Co czytalem dalej to sie ktos podszyl. 70 stron i wciaz rosnie. Wydrukujcie sobie i macie mila lekture |
| |
| | #9 | |
| Wiek: 20
| Odp: Dar dziewczyny zwiazany z dzisiejszym dniem? Cytat:
| |
| |
| | #10 |
No i Aras wlasnie skleil dwa proroctwa w jedno. Wiara nie pozwala mi w to wierzyc, jednak doswiadczenie powoduje, ze nie moge w nic zaprzeczyc.
|
| |
| | #11 |
Lol?! Wschód to kto ?
|
| |
| | #12 |
Jak juz, to ruscy, a zle by bylo.
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
No to ruski zaatakują, dziś w nocy siedzimy i modlimy bo nam czołgi wjadą ;D
|
| |
| | #14 |
|
Troche bezsens Polska nie jest tak silnym krajem , a dlaczego jak ma byc niby koniec swiata w 2012 to jest tylko w wydarzenia wmieszana Polska,Rosja,Japonia?
|
| |
| | #15 |
|
bo Hitler już umarł , więc nie ma kto od Niemców wystartować z czymś takim |
| |
![]() |
|
| Tagi |
| swiat, koniec, polskorosyjskie, stosunki, dniemz, dzisiejszym, zwiazany, dziewczyny, dar |