| Filozofia Fakty,wiadomości i media, oraz zagadnienia filozoficzne - być czy nie być? Polityka kłóci się z moralnością? |
![]() |
| | #31 |
| Wiek: 16
| Odp: Dar dziewczyny zwiazany z dzisiejszym dniem?
Yyy nie? W Polsce żałoby są ze 2 razy w roku! 12 miesięcy w roku to miała 1\6, że trafi... Fart i tyle... |
| |
| | #32 |
| Wiek: 20
jeden z numerów odpisał ![]() znalazłem jej numer gg i wypowiedz jako autorki, podobno ten jest nieprawdziwy zaraz piszę ;D |
| |
| | #33 |
|
| Odp: Dar dziewczyny zwiazany z dzisiejszym dniem? |
| |
| | #34 |
Ta cała "wróżka anielka" nie podała dokładnej daty. Strzliła z miesiącem i tyle. A co do tego, że w tym miesjcu to zwykly przypadek. Poprostu problemy techniczne przy lądowaniu bądź jakiś zamach . |
| |
| | #35 |
|
| Odp: Dar dziewczyny zwiazany z dzisiejszym dniem? Przekonamy sie 3/3 nie mogla trafic napewno jak to przypadek. Ale tyle osob laduje w zlych warunkach itp. , a ci akurat w tym samym miejscu co 70 lat temu.
|
| |
| | #36 |
Moja teoria spiskowa: Samolot był w naprawie u ruskich, a oni kaczora nie lubili - mogli zamontować coś, co aktywowane w odpowiednim momencie zdalnie mogło uszkodzić samolot ;D sprytnie, nie? i tak największa beka z mojej rozmowy ;d |
| |
| | #37 | |
|
| Odp: Dar dziewczyny zwiazany z dzisiejszym dniem? Cytat:
| |
| |
| | #38 |
Albo z Wróżem Julianem |
| |
| | #39 |
Przeczytałem post tematowy i dość uwierzyłem bo lubię takie "historię" i w ogóle fajnie jest. Mhm, dosyć jej wierzę ale mogła byc zarejestrowana nie z gościa pisać teraz trudno z nią prawdziwy kontakt ;s Jeśli na serio tego...? ;> Ej ArAs, bo Ty jakiś wojskowy z tego co wiem ;d. Wyślij mi RPG-7 i jakiś dobry rodzaj PKM'a Bo jak od morza będą atakować to ja mam przejebkę ![]() Ej nie no, "wrozka anielka 2" mnie rozbilo xD |
| |
| | #40 |
|
Ruscy i Japonia chyba nie wiedza ze Polska jest mistrzem swiata w cs'ie No tam dalej to mogl kazdy napisac , ale jak to i admin zmienil date czy cos to sie dowiemy w lipcu i wrzesniu.
|
| |
| | #41 |
Oo to se czytam i z tymi datami jak w styczniu pisała, że w kwietniu będzie żałoba ;| Ej serio, śmiejcie się ale ja jej bez kitu wierzę i jestem podekscytowany -,-' |
| |
| | #42 |
ArAs wojskowy? o.0 Żołnierzyk? |
| |
| | #43 |
|
Kurczę nawet na Gran Derbi jest minuta ciszy...
|
| |
| | #44 |
@Muffin: Mogę wysłać parę min claymore, bo kończę montować w garażu. Do tego dorzyucę miotacz ognia, bo jeszcze został jeden, niestety ostatni RPG-7 poszedł wczoraj :< ew. możemy się dogadać co do czołgu PT-91 i dwóch zestawów rakietek ziemia-ziemia |
| |
| | #45 |
Muffin wolałby ziemia-woda ;d
|
| |
![]() |
| Tagi |
| swiat, koniec, polskorosyjskie, stosunki, dniemz, dzisiejszym, zwiazany, dziewczyny, dar |