| Filmy / Kino / Teatr Spektakle komediowe, dramaty jak i musicale. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 15
| Best Film Dla Wszystkich.
Sala Samobójców jest najlepszym filmem jaki obejrzycie , raczej Dominik to zwyczajny chłopak. Ma wielu znajomych, najładniejszą dziewczynę w szkole, bogatych rodziców, pieniądze na ciuchy, gadżety, imprezy i pewnego dnia jeden pocałunek zmienia wszystko. "Ona" zaczepia go w sieci. Jest intrygująca, niebezpieczna, przebiegła. Wprowadza go do "Sali samobójców", miejsca, z którego nie ma ucieczki. Dominik, w pułapce własnych uczuć, wplątany w śmiertelną intrygę, straci to, co w życiu najcenniejsze… Trailer YTSala samobójców Trailer / Film online - YouTube Oraz doszły mnie posłuchy o Paranormal Activity III niedługo , też ma być podobno świetny film. Komentarze : Zabawni są wszyscy ci "kozacy", co to się w ogóle nie bali, śmiali się i wytykali prostotę tego filmu. Oraz dla wszystkich ludzi chcących mocnych wrażeń oraz flaków Human Centipede II w tym roku wychodzi. Komentarze : Plakat dał mi nadzieje na coś wartego uwagi a byłam sceptycznie nastawiona, pierwsza część śmiało mogła sobie pozostać w kinematografii ale że postanowili kontynuować to niech się postarają i dopieszczą Żal mi was "rzygaczy" ... zamknęłabym was w piwnicy i zapewniła rzygowiczny seans może powstrzymalibyście wtedy swoje odruchy bo w 1 części NIE BYŁO na czym rzygać.Oraz przedostatnia część Rec Apocalypse CZYLI CZĘŚĆ III Z tego co słyszałem będzie w 2012 roku i ma być mocny film opowiadający jak się zaczęła epidemia. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Best Film Dla Wszystkich.
Dla mnie film żenada.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 9
"... W dupie Ci się poprzewracało, nie jesteś żadnym Gejem! Jutro idziesz do szkoły..". Klasyka. Najpopularniejszy film w klasie |
| |
| | #4 |
| Wiek: 1
| Odp: Best Film Dla Wszystkich. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
| Odp: Best Film Dla Wszystkich. |
| |
| | #6 |
|
Jak dla mnie film był odmienny od innych dlatego + dla niego.
|
| |
| | #7 |
|
Dokładnie to co ABC dał to jest film, a nie jakieś gówno z pomieszaniem fantasy. Maniacy anime to ich kręci, mnie to nie dziwi. Ale jako film to gówno i tyle |
| |
| | #8 |
| Wiek: 9
| Odp: Best Film Dla Wszystkich. To teraz mi powiedz gdzie kurwa w tym filmie masz nawiązanie do Mangi czy Anime? Fantasy różni się od Anime pajacu...
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 17
A ja nie oglądałam.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
chujowy film...
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 25
A mi się podobał.
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 21
4/10, dostałby więcej gdyby nie motyw z tą grą...
|
| |
| | #13 |
|
Bardzo fajny film, szczego lnie dialogi |
| |
| | #14 |
| Wiek: 21
Za pomysl na fabule nalezy sie 10/10, poniewaz filmy typu ona kocha on kocha on umiera i placz, czy chociazby 1 facet vs. armia wietnamska sa juz oklepane (przykladow jest masa). Filmy o czyms nowym sa ciekawe i przywiazuja do siebie odbiorce patrz np. "Kod Niesmiertelnosci", "13" filmy o czyms o czym nie mialbys zielonego pojecia przed ogladnieciem. |
| |
| | #15 |
| Wiek: 15
Ja to tam czekam na Rec III , a Sala Samobójców nie jest gówniania , twórca i reszta pracowników przy tym filmie włożyła sporo czasu nad jego tworzeniem i to nie jest gówno , jeżeli się znasz ja jakiejś tematyce filmowej to możesz wtedy sobie mówić , że to jest gówno , ale się nie znasz i możesz tylko napisać "nie podoba mi się"...
|
| |
![]() |