Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Filmy / Kino / Teatr Spektakle komediowe, dramaty jak i musicale.

Odpowiedz

Odsłon tematu: 534  
Stare 04-10-11, 14:41   #1

-+Metiu+-

Best Film Dla Wszystkich.

Sala Samobójców jest najlepszym filmem jaki obejrzycie , raczej

Dominik to zwyczajny chłopak. Ma wielu znajomych, najładniejszą dziewczynę w szkole, bogatych rodziców, pieniądze na ciuchy, gadżety, imprezy i pewnego dnia jeden pocałunek zmienia wszystko. "Ona" zaczepia go w sieci. Jest intrygująca, niebezpieczna, przebiegła. Wprowadza go do "Sali samobójców", miejsca, z którego nie ma ucieczki. Dominik, w pułapce własnych uczuć, wplątany w śmiertelną intrygę, straci to, co w życiu najcenniejsze…

Trailer YTSala samobójców Trailer / Film online - YouTube

Oraz doszły mnie posłuchy o Paranormal Activity III niedługo , też ma być podobno świetny film.
Komentarze :
Zabawni są wszyscy ci "kozacy", co to się w ogóle nie bali, śmiali się i wytykali prostotę tego filmu.

Oraz dla wszystkich ludzi chcących mocnych wrażeń oraz flaków
Human Centipede II w tym roku wychodzi.

Komentarze :
Plakat dał mi nadzieje na coś wartego uwagi a byłam sceptycznie nastawiona, pierwsza część śmiało mogła sobie pozostać w kinematografii ale że postanowili kontynuować to niech się postarają i dopieszczą Żal mi was "rzygaczy" ... zamknęłabym was w piwnicy i zapewniła rzygowiczny seans może powstrzymalibyście wtedy swoje odruchy bo w 1 części NIE BYŁO na czym rzygać.

Oraz przedostatnia część Rec Apocalypse CZYLI CZĘŚĆ III
Z tego co słyszałem będzie w 2012 roku i ma być mocny film opowiadający jak się zaczęła epidemia.
Stare 04-10-11, 14:45   #2

Odp: Best Film Dla Wszystkich.

Dla mnie film żenada.
Stare 04-10-11, 14:47   #3

iQ^MatriX

"... W dupie Ci się poprzewracało, nie jesteś żadnym Gejem! Jutro idziesz do szkoły..". Klasyka. Najpopularniejszy film w klasie
Stare 04-10-11, 15:58   #4

ABC_Zabijania

jak uwazasz ze sala byla dobra to zobacz to

Requiem for a Dream Trailer - YouTube
Stare 04-10-11, 16:03   #5

*Muffin*

Cytat:
Zamieszczone przez GierO Zobacz posta
Dla mnie film żenada.
Stare 04-10-11, 16:15   #6

Beridok

Jak dla mnie film był odmienny od innych dlatego + dla niego.
Stare 04-10-11, 16:40   #7

Dokładnie to co ABC dał to jest film, a nie jakieś gówno z pomieszaniem fantasy. Maniacy anime to ich kręci, mnie to nie dziwi. Ale jako film to gówno i tyle
Stare 04-10-11, 16:45   #8

iQ^MatriX

Cytat:
Zamieszczone przez GierO Zobacz posta
Dokładnie to co ABC dał to jest film, a nie jakieś gówno z pomieszaniem fantasy. Maniacy anime to ich kręci, mnie to nie dziwi. Ale jako film to gówno i tyle
To teraz mi powiedz gdzie kurwa w tym filmie masz nawiązanie do Mangi czy Anime? Fantasy różni się od Anime pajacu...
Fear pomógł ten post.
Stare 04-10-11, 18:27   #9

A ja nie oglądałam.
Stare 04-10-11, 19:01   #11

Rzul3k

A mi się podobał.
Stare 05-10-11, 08:34   #12

deTox~

4/10, dostałby więcej gdyby nie motyw z tą grą...
Stare 05-10-11, 09:35   #13

0rz3h

Bardzo fajny film, szczego lnie dialogi
Stare 05-10-11, 10:10   #14

Vincent

Za pomysl na fabule nalezy sie 10/10, poniewaz filmy typu ona kocha on kocha on umiera i placz, czy chociazby 1 facet vs. armia wietnamska sa juz oklepane (przykladow jest masa).
Filmy o czyms nowym sa ciekawe i przywiazuja do siebie odbiorce patrz np. "Kod Niesmiertelnosci", "13" filmy o czyms o czym nie mialbys zielonego pojecia przed ogladnieciem.
Stare 05-10-11, 14:03   #15

-+Metiu+-

Ja to tam czekam na Rec III , a Sala Samobójców nie jest gówniania , twórca i reszta pracowników przy tym filmie włożyła sporo czasu nad jego tworzeniem i to nie jest gówno , jeżeli się znasz ja jakiejś tematyce filmowej to możesz wtedy sobie mówić , że to jest gówno , ale się nie znasz i możesz tylko napisać "nie podoba mi się"...

Odpowiedz