| Filmy / Kino / Teatr Spektakle komediowe, dramaty jak i musicale. |
![]() |
| | #16 |
|
| Odp: Best Film Dla Wszystkich.
ja bym dał faktycznie 10/10 jeżeli człowiek umie się postawić w sytuacji drugiej osoby i coś kogoś ona obchodzi to na prawdę polecam. Film jest "niezwykły" ponieważ czuje się w nim emocje które miało się w tym samym wieku chęć pokazania się i akceptacji przez innych |
| |
| | #17 | |
|
| Odp: Best Film Dla Wszystkich. Cytat:
Film 7/10 Metiu, tez czekam na "REC III", widziałem jedynkę i dwójkę. Nie wnikałem o czym będzie "III". @ Nie będę z toba dyskutował Giero. Bo po 1. Sam nie wiesz co piszesz. 2. Nie miało cie już tu być ; ( bo z tego co słyszałem na tsie co do mufina mówiłeś to nie ma po co wracać i już olewasz volte. Ale to już inny temat. | |
| |
| | #18 | |
| Wiek: 16
| |
| |
| | #19 |
|
| Odp: Best Film Dla Wszystkich.
Fear na temat gustu się nie dyskutuje, a to że nie jesteś wychowany to przynajmniej zachowaj to dla siebie. Będę oceniał każdy rodzaj czegokolwiek wedle mojego uznania, czy Ci się to podoba lub też nie. p.s Czy ja napisałem anime ? Czy fantasy ? Hmm ktoś tutaj wagarował w podstawówce .
|
| |
| | #20 | |
| Wiek: 21
| |
| |
| | #21 | |
| Wiek: 15
Bo prawda jest taka , że nie zawsze masz racje , uważasz , że ją masz , lecz niestety nie. Film jest taki , że go nie zrozumiesz jeśli nie wczujesz się w bohatera , a widać nie potrafisz , a gówno to se możesz używać w łazience gdy patrzysz do sedesu. | |
| |
![]() |