Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Filmy / Kino / Teatr Spektakle komediowe, dramaty jak i musicale.

Odpowiedz

Odsłon tematu: 534  
Stare 05-10-11, 14:10   #16

Apal

Odp: Best Film Dla Wszystkich.

ja bym dał faktycznie 10/10 jeżeli człowiek umie się postawić w sytuacji drugiej osoby i coś kogoś ona obchodzi to na prawdę polecam. Film jest "niezwykły" ponieważ czuje się w nim emocje które miało się w tym samym wieku chęć pokazania się i akceptacji przez innych
Stare 05-10-11, 15:13   #17

Fear

Cytat:
Zamieszczone przez GierO Zobacz posta
Dokładnie to co ABC dał to jest film, a nie jakieś gówno z pomieszaniem fantasy. Maniacy anime to ich kręci, mnie to nie dziwi. Ale jako film to gówno i tyle
Jeżeli nie jesteś w tym obeznany to lepiej nie pisz. Bo ten film ma do anime tyle co.... [nie chce obrażać].

Film 7/10

Metiu, tez czekam na "REC III", widziałem jedynkę i dwójkę. Nie wnikałem o czym będzie "III".

@ Nie będę z toba dyskutował Giero. Bo po
1. Sam nie wiesz co piszesz.
2. Nie miało cie już tu być ; ( bo z tego co słyszałem na tsie co do mufina mówiłeś to nie ma po co wracać i już olewasz volte. Ale to już inny temat.
Stare 05-10-11, 15:55   #18

*Muffin*

Cytat:
Zamieszczone przez -+Metiu+- Zobacz posta
Ja to tam czekam na Rec III , a Sala Samobójców nie jest gówniania , twórca i reszta pracowników przy tym filmie włożyła sporo czasu nad jego tworzeniem i to nie jest gówno , jeżeli się znasz ja jakiejś tematyce filmowej to możesz wtedy sobie mówić , że to jest gówno , ale się nie znasz i możesz tylko napisać "nie podoba mi się"...
A spędzili nad nim tyle czasu ponieważ zajęło im tyle ta cyber gra.
Stare 05-10-11, 18:12   #19

Fear na temat gustu się nie dyskutuje, a to że nie jesteś wychowany to przynajmniej zachowaj to dla siebie.
Będę oceniał każdy rodzaj czegokolwiek wedle mojego uznania, czy Ci się to podoba lub też nie.

p.s
Czy ja napisałem anime ? Czy fantasy ? Hmm ktoś tutaj wagarował w podstawówce .
Stare 05-10-11, 19:11   #20

deTox~

Cytat:
Zamieszczone przez Vincent Zobacz posta
Za pomysl na fabule nalezy sie 10/10, poniewaz filmy typu ona kocha on kocha on umiera i placz, czy chociazby 1 facet vs. armia wietnamska sa juz oklepane (przykladow jest masa).
Filmy o czyms nowym sa ciekawe i przywiazuja do siebie odbiorce patrz np. "Kod Niesmiertelnosci", "13" filmy o czyms o czym nie mialbys zielonego pojecia przed ogladnieciem.
Patrząc pod tym względem mogę dać 7/10.
Stare 06-10-11, 15:17   #21

-+Metiu+-

Cytat:
Zamieszczone przez GierO Zobacz posta
Fear na temat gustu się nie dyskutuje, a to że nie jesteś wychowany to przynajmniej zachowaj to dla siebie.
Będę oceniał każdy rodzaj czegokolwiek wedle mojego uznania, czy Ci się to podoba lub też nie.

p.s
Czy ja napisałem anime ? Czy fantasy ? Hmm ktoś tutaj wagarował w podstawówce .
Ty mi się odwal od Feara w tym temacie , bo ma racje...
Bo prawda jest taka , że nie zawsze masz racje , uważasz , że ją masz , lecz niestety nie. Film jest taki , że go nie zrozumiesz jeśli nie wczujesz się w bohatera , a widać nie potrafisz , a gówno to se możesz używać w łazience gdy patrzysz do sedesu.

Odpowiedz