| Filmy / Kino / Teatr Spektakle komediowe, dramaty jak i musicale. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| 'Fun-dacja' - Spelniamy Marzenia!
Witam Serdecznie drodzy Panstwo, Nasza fun-dacja jest nowa, dziala zaledwie od dzis, a juz spelnilismy jedno marzenie! Dzisiejszą bohaterką jest Julia Iksińska, lat naście. Zdesperowana dziewczyna napisała do nas do redakcji list: " Droga redakcjo! Prosze o odrobinę radośći! Te upały dobijają mnie, że ledwo się podnosze z łóżka, a to ma swoje plusy, gdyż nad łóżkiem powieszony mam ogromny plakat mojego ulubionego celebryty, ktory jest w moim wieku - Justina Biebiera. Kocham go ponad wszystko, byłam nawet na zlocie fanek nastoletnich napalonych kotek Justina Biebiera. Konkurencja duza, ale co by nie bylo jestem najlepsza! Mam ogromne marzenie! Chcialabym wstac z lozka i wystapic w teledysku Justina Biebiera, ktorego moglabym dotknąć. Z Poważaniem Spocona Julia" Droga Julio, mamy kontakty na całym swiecie, pieniadze nie graja roli, a jezeli mamy sprawic Ci przyjemnosc spotkania z tym ..... Bimberem, zrobimy to dla Ciebie... I tak kilka tygodni pozniej wychodzi nowy Clip Justina Biebiera, w ktorym występuje Julia, ukochana fanka Biebiera. A oto przed panstwem, Julia Iksisnka lat nascie w doborwym towarzystwie Justina Biebiera i innych przychlastow w teledysku pt. "Never Say Never' Wielkie brawa! http://sendables.jibjab.com/view/6VfNY8lT2FxUlbGx ![]() A tu pamiątkowe zdjęcie |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: 'Fun-dacja' - Spelniamy Marzenia!
Hahaha no to jest fundacja |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
| Odp: 'Fun-dacja' - Spelniamy Marzenia! |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
Ty to jednak MruQu masz najebane we łbie jak cyganka w tobołku :P
|
| |
| | #5 |
|
a ja myslalem ze na duchownego sygnaturce to julia |
| |
| | #6 |
|
MruQ mistrzowie oergie sie klaniaja xD
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
hahaha dobre xd
|
| |
| | #8 |
|
MruQ mój chłopak Julia jakaś sztywna na teledysku ale to chyba jego urok tak na nią zadziałał że chciało się wymiotować |
| |
| | #9 |
|
hahahaha
|
| |
![]() |