| Filmy / Kino / Teatr Spektakle komediowe, dramaty jak i musicale. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| [Opis] Hooligans Opis filmu Hooligans/Hooligans (2005) Matt Buckner zostaje niesłusznie wyrzucony z Harvardu tuż przed ukończeniem studiów. Nie mając pomysłu na dalsze życie postanawia odwiedzić swoją zamężną siostrę w Londynie, gdzie poznaje Pete'a, który wprowadza go do Green Street Elite-ekskluzywnego "bractwa" kibiców West Ham, któremu sam przewodzi. Głównymi zajęciami członków GSE jest oglądanie meczy Hammerów i regularne walki z kibicami innych drużyn piłkarskich. Obcy nie są mile widziani w szeregach GSE, więc Matt nie może liczyć, że... zostanie tam powitany z otwartymi ramionami. Chcąc być zaakceptowanym przez nowe środowisko, Matt musi przejść głęboką przemianę - od spokojnego studenta do obsesyjnego fana piłki nożnej. Odkrywając przy tym w sobie uczucia, które niekontrolowane, mogą się okazać dla niego destrukcyjne... |
| |
| | #2 |
|
| Odp: [Opis] Hooligans
Film jest genialny. Frodo idealnie pasuje do głównej roli - czyli od spedalonego ważniaka do szanowanego ulicznika. Dostarcza rozrywki co nie miara i oglądając go budzą się chyba wszystkie możliwe emocje |
| |
| | #3 |
|
Oglądałem, film rules ale trochę "smutny" gdy zabijają jego "brata", a on nic nie może zrobić...
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 23
też oglądałem, ale jakoś frodo w roli głównego bohatera mi się nie widzi :P
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
f0ilm fajny ale z doświadczenia wiem ze to bardziej bajka niz real