| Filmy / Kino / Teatr Spektakle komediowe, dramaty jak i musicale. |
![]() |
| | #1 |
|
| Krzyk 4 ![]() TOTALNA TANDETA! IŚĆ NA TO TO JAK WYRZUCIĆ KASE W BŁOTO... Ocena: 3/10 |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Krzyk 4
Jak już zakładasz temat i oceniasz film to mogłabyś dać jakieś argumenty czemu był słaby itp. Osobiście chciałem na niego iść, czemu go odradzasz?
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Właśnie chcę jutro iść do kina i m.in. to mają w repertuarze. Się zastanawiałam, czy iść. Miło, gdybyś napisała, dlaczego chała, bo jak mam siedzieć w kinie i tylko czekać, aż się skończy, to lepiej zostać w domu. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 23
oglądałem po rusku popieram Katarzynę Wymyślanie na sile kolejnej mało ciekawej historyjki jest jak oglądanie polskiej reprezentacji w piłce szkoda kasy na kino już lepiej na tace dać |
| |
| | #5 |
|
hmm to jest tak jak z piłą kolejna część na siłę jest... A mianowicie czemu? BO TO KOPIA 1... wszystko identylko tylko osoba w masce kreci film... ma kamerkę założoną i zabija wszystkich tak samo jak w 1... bo tam był motyw że ta laska co przeżyła napisała książke jak on ich zabijał i co ona przeżyła a zamaskowany to poprostu chciał nakręcić ... wiec w sumie szmira jednym zdaniem NAPRAWDE!! a uwieżcie że w horrorach się pasjonuje szczególnie w klasyce Freddy Kruger, 13 duchów, amitivil, filmy działające na psyche w stylu egzorcyzmy itd.... A co do filmu to jest minusem takim że wg nie jest straszny !! jest może z 5 akcji ataku na ludzi.... tak jak mi się nawet podobała 1 i 3 dlatego że jeden rozpoczynał drugi kończył to 4 jest chujową kopią... |
| |
| | #6 |
|
Ogladalem takze po rusku i szczerze mowiac, nie wydaje sie ogladajacym ze to jest kurwa mac krzyk 1 ? Niby cos tam "innego" ale na sile robia wszystko i to wszystko widac jak na zalaczonym obrazku |
| |
| | #7 |
| Wiek: 9
Chciałem na to iść, ale widzę, że słabe :<
|
| |
| | #8 |
|
Daj spokoj szkoda kasy... Sam na to chcialem isc i czekalem z utesknieniem (nie takim jak na piłe) i jak zobaczylem to cos ( w prawdzcie nie kumalem RUS) to ten film to masakra 2011 roku Dno, porazka, samobojstwo? |
| |
| | #9 |
|
| Odp: Krzyk 4 noo dokładnie jak chcesz iść do kina na coś to powiem ci że podobno film "Niepokonani" to o tej Syberii i gułagach rosyjskich... ale wiecie zapowiedz w kinie była na Kac vegas 2 wiec na to czekam bo to bedzie lepsze niż 1 na to wskazują zwiastuny xD |
| |
| | #10 |
byłem w kinie. jedyne słowa jakie mi się tu nasuwają to żal.pl. no ale jak film do bani to można zająć się czymś innym |
| |
| | #11 |
|
noo haha xD powiem wam że np. u mnie jak do kina się idzie to każdy dostaje jakąś "gratisówke" np. Gume do żucia, kawe, lizaka xD wiec można sobie poczytać skład xD np. haha bo KRZYK 4 to jedna wielka chała...
|
| |
| | #12 |
trzeba było iść na Sale Samobójców. główny bohater by ci się na pewno spodobał |
| |
| | #13 |
...ile razy jeszcze będą chcieli zabić Sidney ?? rozumiem... pierwsza część jest spoko, ale już druga część okazała się porażką więc po co to dalej ciągnąć ?
|
| |
| | #14 |
|
spoko za rok zobaczymy krzyk 5 xD pewnie ona sama zwariuje bedzie miała rozdwojenie jaźni i bedzie zamaskowanym i poszkodowanym jednocześnie xD to tak jak Piła będzie ciągniete i ciagniete... gwarantuje wam że piła dojdzie do 10 xD tak jak i oszukać przeznaczenie xD juz znowu nowa częśc w kinach ma lecieć... a tam na sale ja chcialam isc na "Niepokonani" o gułagach rosyjskich i syberi ;D a na jakieś gówno poszlam...
|
| |
![]() |
| Tagi |
| krzyk |
| |