| Filmy anime i animowane Całe sezony anime! Największy zbiór anime w Polsce! Filmy animowane! Bajki i seriale animowane! |
![]() |
| | #1 |
|
| [MIX] Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (2003 - 2005) Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (2003 - 2005) [sezon 3] Nazwa releasu: Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (2003 - 2005) DVDRIP XVID SEZON 3 POLSKI LEKTOR SY5KA Opis: produkcja: Polska gatunek: Komedia Gustaw jest dobiegającym czterdziestki kawalerem, wciąż poszukującym tej jedynej. Bezustannie wikła się w różne nieudane związki uczuciowe, ale mimo niepowodzeń wierzy, że kiedyś uśmiechnie się do niego szczęście. Na codzień przyjaźni się z grupką przyjaciół, którzy choć różnią się między sobą charakterem, to tworzą zgraną paczkę pomagającą sobie nawzajem. Okładka/Screeny: Obsada: Cezary Pazura Gustaw Milski Agnieszka Włodarczyk Olga Wojnowska "Wenus" (gościnnie) Roksana Krzemińska Aktorka (2005) (gościnnie) Izabela Dąbrowska Franczeska (gościnnie) Dane techniczne: Rozmiar pliku: 350.0 MiB (367007744 bajtów) Czas trwania: 00:29:33.768 (1773768 ms) Ogólne bitrate pliku: 1 655 Kbps Format: AVI Video FPS: 25.000 Video kodek: XviD Video bitrate: 1 525 Kbps Video rozdzielczość: 512x384 Video rozmiar: 322 MiB (92%) Video proporcje obrazu: 4:3 Audio format: MPEG Audio Audio format wynik: Audio bitrate: 118 Kbps Audio liczba kanałów: 2 Audio sampling rate: 48.0 KHz Audio resolution: Audio rozmiar: 24.9 MiB (7%) źródło obrazu DVD źródło tłumaczenia: lektor profesjonalny, Opis uploadu: wielkość całości: 13X233 MB rodzaj kompresji: .rar zawartość uploadu: plik .avi wersja językowa: PL brak danych naprawczych Download: (można pobierać zamiennie z serwerów) Na wszelki wypadek dodałem zabezpieczony linki dzieki temu nie zostaną skasowane FILESONIC Potrzebny jDownloader, kopiujemy powyższy link, zostanie on automatycznie wczytany do programu, i po tym automatycznie wczytają nam się linki. Kod: Na wszelki wypadek dodałem zabezpieczony linki dzieki temu nie zostaną skasowane FILESERVE Potrzebny jDownloader, kopiujemy powyższy link, zostanie on automatycznie wczytany do programu, i po tym automatycznie wczytają nam się linki. Na wszelki wypadek dodałem zabezpieczony linki dzieki temu nie zostaną skasowane BITSHARE Potrzebny jDownloader, kopiujemy powyższy link, zostanie on automatycznie wczytany do programu, i po tym automatycznie wczytają nam się linki. Kod: Na wszelki wypadek dodałem zabezpieczony linki dzieki temu nie zostaną skasowane UPLOADSTATION Potrzebny jDownloader, kopiujemy powyższy link, zostanie on automatycznie wczytany do programu, po tym automatycznie wczytają nam się linki. HASŁO: |
| |
![]() |