| FAQ Wszelkie instrukcje warte przeczytania w celu uniknięcia zbędnych pytań dotyczące obsługi naszego forum na silniku vBulletin. |
![]() |
| | #1 |
|
| Pytania i odpowiedzi 1.Jak mogę zmienić nick na forum? Nie można zmienić samodzielnie nicku na forum. Jeśli zmiana nicku jest naprawdę ważna i wymagana, należy skierować swoją prośbę o zmianę nicku do administratora Radeon. 2.Szukam na forum pewnego tematu i nie mogę go znaleźć. Wystarczy u góry znaleźć odnośnik "szukaj" i wpisać odpowiednia frazę. ![]() 3.Chce zdobyć kilka postów aby uzyskać gdzieś dostęp! Pierwszym wyjściem jest dodanie kilku plików warezowych w dziale giełda od siebie (uploadowanie) lub z innych for (uplinkowanie) wg regulaminu panującego w danym dziale. Jeżeli natomiast nie chcesz bawić się w warez, możesz podyskutowac o czymś w dziale Dyskusje . Przypominamy, że w warezie można pisać jedynie posty z linkami do plików z serwisów tj: Rapidshare, Hotfile, Megaupload itd wg regulaminu działów warezowych. 4.Chce pobierać lub uplinkowac w warezie lecz nie wiem jak to zrobic. Ten temat jest dla ciebie! Jak pobierać i uplinkować pliki! 5.W nieprzeczytanych postach pokazuje mi się masa tematów których nie chce czytać. Wystarczy zignorowac te fora wg poradnika http://volta-sq.pl/przydatne-pomoce-...ane-foraz.html |
| |
![]() |
| Tagi |
| odpowiedzi, pytania |