| FAQ Wszelkie instrukcje warte przeczytania w celu uniknięcia zbędnych pytań dotyczące obsługi naszego forum na silniku vBulletin. |
![]() |
| | #1 |
|
| Nabory i rekrutacje 1. Chce zostać moderatorem , co mam zrobić? Wystarczy , ze regularnie będziesz się udzielał w dziale , w którym chcesz dostać moderatora. Progiem przyjęć podań jest minimalny pobyt na forum przynajmniej dwa tygodnie i posiadanie 300 postów na forum.Potem musisz jedynie napisać prywatna wiadomość z prośbą o moderatora do administratora Radeon W przypadku naborów na moderatorów, administrator sam ustala progi przyjęć podań, które są najczęściej niższe od standardowych. 2. Chce dostać się do fan klubu, co mam zrobić? Wystarczy przeczytać temat Regulamin rekrutacji do Fan Klubu ,a potem napisać podanie w tym dziale REKRUTACJA 3. Chce dostać się do grona administratorów , co mam zrobić? Wystarczy przeczytać temat Regulamin rekrutacji do grona administratorów Counter-Strike,a następnie napisać podanie w tym dziale REKRUTACJA. 4. Chce zostać Uplinkerem lub Uploaderem, co mam zrobić? Przeczytaj i postępuj według tematu Nabór na rangę Uploader i Uplinker. |
| |
![]() |
| Tagi |
| rekrutacje, nabory |
| |