| FAQ Wszelkie instrukcje warte przeczytania w celu uniknięcia zbędnych pytań dotyczące obsługi naszego forum na silniku vBulletin. |
![]() |
| | #16 |
|
| Odp: Jak zmienić nick na forum
Zmieniony! Login uległ zmianie na nowy nick!
|
| |
| | #17 |
| Wiek: 22
Linki: 1. Volta-SQ.pl - CS-Scripts.pl - cheats, scripts, counter strike, cs 2. BingBang.eu :: Zobacz temat - Volta-SQ.pl 3. CS-Central.pl - Sie serwerw CS 1.6 :: Zobacz temat - Volta-SQ.pl 4. www.CSupport.eu | Twj Support Counter-Strike :: Zaloguj 5. .:Cs-Grono:. :: Zobacz temat - Volta-SQ.pl 6. CS-Jabłoń.pl - Sieć serwerów Counter-Strike 1.6 - [Sieć serwerów] Volta-SQ.pl 7. NsCS.pl Sie Serwerw Counter Strike 1.6 :: Zobacz temat - Volta-SQ.pl 8. .::|HolySkill|::. :: Zobacz temat - 9. Cs-Ogarowo.pl :: Zobacz temat - Volta-SQ.pl :: Najlepsza sie serwerw Counter-Strike 1.6 10. Worlde-Sport.pl | AMXX | Pluginy | Mapy | Poradniki :: Zobacz temat - powód: niby reklama form, lecz to mój tag... chcałbym zmiane nicku na naXe |
| |
| | #18 |
| Wiek: 16
1. [Steam] Volta-Sq 2. VisionGame.pl | AMXX | Pluginy | Mapy | Poradniki :: Zobacz temat - 3. Cs-Gubin.PL - Forum Counter-Strike::Serwery CS 1.6::Serwery CS::Pluginy AMXX::Counter Strike :: volta 4. .:Cs-Grono:. :: Zobacz temat - Volta-Sq.pl 5. Forum Counter Strike Sie serwerw Rybnik Rybnicki Hollz.pl cs 1.6 :: Volta-Sq 6. CS-Fox.pl Siec Serwerw :: Volta-Sq 7. http://holyskill.pl/forum/viewtopic.php?p=91636#91636 8. http://freefrags.pl/volta-sq-vt27335.htm#155159 9. Volta-Sq 10. Forum KampNO - Serwery gier Multiplayer :: Volta-Sq Prosiłbym o zmianę nicku z KasztanAD na Adrian Powód, najzwyczajniej chciałbym mieć Adrian i to wszystko. |
| |
| | #19 |
|
Nazwa ta jest zajęta, proszę wybrać inną i wysłać mi na PM. uwaga nowy nick = nowy login. |
| |
| | #20 |
|
1. Sie Serwerw CS 1.6 Steam/NonSteam BF2 FFA OnlyDust2 Jail AIM War3ft DR BaseBuilder COD TP Ganiany :: 2. Sie Serwerw CS 1.6 Steam & Non-Steam - GangstaNet.pl :: Volta 3. Forum Klanu C.M.W.D :: Zobacz temat - Volta 4. CS-board.pl • Zobacz temat - Volta 5. Zobacz temat - Volta - Planeta-Esportu - To coś więcej niż sieć serwerów 6. Forum Counter-Strike :: Zobacz temat - Volta 7. Sie Serwerw CS 1.6 Steam & Non-Steam - GangstaNet.pl :: NAJLEPSZA SIE SERWERW VOLTA-SQ 8. Ultra-style.pl - Sie Serwerw CS :: Volta 9. Counter-Strike Nonsteam :: 10. volta - CSZelechow zmiana z "Katasia" na "Katarzyna "// zmieniony - login także |
| |
| | #22 |
|
Zmieniony |
| |
| | #23 |
|
Sluchajcie ja cche zmienic nick na forum. Da rade bez tych reklam ? Mam problem zzarejestrowaniem nicku bo wyskakuje blad o nieprawdilowych znakach. Mam nick Lajtovy. z kropka, ktorej nie powinno byc. Dacie rade usunac ta kropke z mojego nicku ? Pozdro |
| |
| | #24 |
|
Gdyby tak było , to nikt by nie reklamował . 5 reklam to jest 15-20 min roboty
|
| |
| | #25 |
|
Niedozwolonych znaków nie dodamy do nicku nawet przy zmianie. Dodatkowo nie zmienimy nicku na taki, który już jest. |
| |
| | #26 |
| Wiek: 28
WeB http://volta-sq.pl/ogloszenia-11/711...tml#post241405 Taki mam w grze tak więc na forum tez mógłby być taki xD |
| |
| | #27 |
| Wiek: 25
Nick zmieniony. Logować się też musisz pod takim nickiem =]
|
| |
| | #28 |
| Wiek: 28
thx xD
|
| |
| | #29 |
|
ja chce miec nick Zamachowiec bo ten zamachowiec1 mnie denerwuje
|
| |
| | #30 |
| Wiek: 20
To edytuj posta, wstawiając linki do reklam. Bo warna wlepię...
|
| |
![]() |
| Tagi |
| forum, nick, zmienic |