| Dyskusje Tutaj prowadzimy wszelkie dyskusje odnośnie turnieju, jego organizacji i wynikłych problemów. |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 21
| Odp: Turniejowe FM
Wiesz, że już podjąłeś się nowego zadania |
| |
| | #17 |
| Wiek: 20
Mogę skompletować dema graczy mojego zespołu i wyciąć akcje warte uwagi (bądź co bądź ale kilka takich było :]). Także również mogę zająć się składaniem dema w całość (jakieś tam doświadczenie mam w Sony Vegas i Adobe After Effects) |
| |
| | #18 |
| Wiek: 19
ja miałem ace ! ale kiedy zabiłem 5 to efekt zepsuł rzulek, bo zabił mnie xdd
|
| |
| | #19 |
| Wiek: 17
Korzeń mogę zobaczyć twoje pracę ?chcę ocenić kto się do tego lepiej nadaje |
| |
| | #20 |
Na dysku mam tylko wstęp intra do jednego FM, a drugie jest kompletne na youtube (z tym że była to moja pierwsza praca w SV, z AE, MIRVa i innych wtedy jeszcze nie korzystałem) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=nBh-7bNZVyI[/ame] |
| |
| | #21 |
ja się nie bawiłem nigdy w montowanie akcji z csa jedynie prace to historyczne filmy coś z piłką i trochę AMV. Możemy zrobić z tych samych materiałów dwa różne filmy zrobić i się wybierze ten który się będzie lepiej prezentować. A ten film z YT nie działa:/ Mam pewną sugestię. Kapitan każdej drużyny ma za powinność wybrania najlepszych akcji jego drużyny. Materiały kapitanowie przesyłają do osoby która zajmię się konwertowaniem. Osoba która skonwertuje wszystko do normalnego formatu udostępnia materiały w pliku rar na jakimś hostingu. Po tym wydarzeniu ja z Korzeniem postaramy się skleić coś godnego ![]() Uważam że Korzeń lub Vaq możecie przesłać w skrócie moją propozycję do kapitanów drużyn. |
| |
| | #22 |
|
Pucant, Nie kazdemu Kapitanowi chce sie w to bawic :/ lepiej dac hltv z meczu i niech ci co sie tym zajmuja zajma
|
| |
| | #23 |
To ci kapitanowie którzy nie będą się chcieli bawić to ich sprawa że ich drużyna nie będzie na FM... można trochę pomyśleć Efix |
| |
| | #24 |
Na YT nie działa bo dziady zablokowali przez prawa autorskie (podkład dźwiękowy). Wrzuciłem, bo myślałem, że działa (i działało, ale tylko mi :P). Przeładowałem to na wrzutę (niestety przerobiło na porażkową jakość...): http://w922.wrzuta.pl/film/9xQ8xQ5Vb...eam_frag_movie |
| |
| | #25 |
hahaha ale lapsy z nas wtedy były Ale i tak byłem najlepszy ![]() A co do FM z Turnieju jestem za Parę fajnych skanów siadło |
| |
| | #26 |
| Wiek: 23
Korzeń cziter
|
| |
![]() |