| Download Wszelkie rzeczy do pobrania do gry Counter-Strike 1.6. Począwszy od modeli, przez dema, skiny i dodatki, aż po samą grę w wersji Non steam. |
![]() |
| | #1 |
|
| New CS
Oto strona z dodatkami do cs np. kolorowy płomien przy kazdym strzale itp. Nic nie daje, niema zadnego aima, wh itp to tylko dodatki do wyglądu. New CS!!!.zip - KMG96 - Chomikuj.pl Życzę miłej zabawy.;D |
| |
| | #2 |
|
| Odp: New CS
Yyyy to nie jest na serwer tylko kazdy moze to u siebie zrobic , pomyliles dzial? Przenioslem.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Tylko, że po takich zabiegach nei zagrasz już esl czy gb ;p
|
| |
| | #4 |
lol, jak nie. Podmienienie modeli, nic złego.
|
| |
| | #5 |
|
Nom pomyliłem. Sorry
|
| |
| | #6 |
Zamiana modeli = niedopuszczenie do lig. Przynajniej ja tak slyszalem choc nie jestem tego pewien. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
Tak jest, nie tyle niedopuszczenie do ligi ale raczej zbanowanie na niej. Muszą być standardowe modele z anthology lub hltv bez animacji. Sam musiałem moje podmianki wywalić jak grałem esl czy GB. A co do podmian modeli broni: FPSBANANA > The FPS Customization Community tu jest tego znacznie więcej |
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
omg muffin przerażasz mnie swoją niewiedzą i tym stanowczym wypowiadaniem się
|
| |
| | #9 |
Dobra tam, w każdym razie żal, że nie można modeli tego..
|
| |
| | #10 | |
|
| Odp: New CS Cytat:
Podmianki plików (poza skórką Steam) jest zabroniona Skórka Steama jedynie ma zmieniać layout Steama oraz console. Podmienianie modeli, celownika, HUD’a, tabelki lub innych plików jest zabroniona. Modele CS:CZ, HLTV, high FPS są zabronione. Pamiętaj, że po zakupie CS:Anthylogy będziesz posiadał modele CS:CZ. | |
| |
| | #11 |
| Wiek: 17
tu nie chodzi o esl tylko o zabawe nowymi skorkami!!! kazdy wie ze w esl lub gb trzeba miec standard o.O |
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
Nom Fajne Nawet |
| |
![]() |
| |