| Download Wszelkie rzeczy do pobrania do gry Counter-Strike 1.6. Począwszy od modeli, przez dema, skiny i dodatki, aż po samą grę w wersji Non steam. |
![]() |
|
| | #1 |
|
| Volta Spray ---> by GENiU Witam! Jako, że nie spotkałem jeszcze oficjalnego spraya Sieci Volta [były chyba 2 wcześniejsze, jednak niezbyt przekonujące ], zrobiłem 2 przykładowe spraye reklamujące Sieć Serwerów Volta-SQ.Poniżej Screen'y + Pliki *.wad do pobrania: 1. ![]() 2. ![]() LINKI (należy wybrać jeden z poniższych serwerów): ![]() 1: 2: 3: Aby Spray Znalazł się w grze, należy zmienić nazwę wybranego Pliku z rozszerzeniem .wad na nazwę tempdecal.wad i umieścić owy plik w folderze cstrike, bądź cstrike_polish (w zależności od języka Steam). Pozdro! |
| |
| | #2 |
| Wiek: 24
| Odp: Volta Spray ---> by GENiU
zajebiste
|
| |
| | #3 |
|
a dałbyś rade wstawic do tego drugiego mój nick gdzieś? :]
|
| |
| | #4 |
|
Oczywiście, za chwilkę coś wykombinuję. pliczek podrzucę Ci wieczorem, bo teraz muszę pilnie wyjechać. Do wieczoru. pozdro. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
dobra robota! ![]() już sobie ściągnąłem. |
| |
| | #6 |
Osobiście pierwszy spray bardziej mi się podoba. Tylko, że jeżeli dany gracz gra tylko i wyłącznie na serwerach Volty, to ten spray raczej mu nie potrzebny, gdyż w żaden sposób nie zareklamuje serwerowni .Gdyby było takie coś, że po wejściu na serwer Volty graczowi automatycznie ustawiałby się spray Volty, to wtedy wchodząc na inny serwer i używając spraya reklamowałby sieć Volty. Wtedy miałoby to jakieś korzyści. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 15
| Odp: Volta Spray ---> by GENiU Popieram... praktycznie każdy serwer ma takie coś, że temu kto na serwer wszedł zostaje zbindowany jakiś klawisz, tu też można coś takiego zrobić
|
| |
| | #8 |
| Odp: Volta Spray ---> by GENiU |
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Nawet jeśli można byłoby to zrobić. To NIE. Nie chce, żeby Volta stała się jakimś botem/oszustem, co specjalnie podmienia spray'e/bindy. Wyszlibyśmy na serwer małolatów lub na ruskich :( __________ A tak spray'e git. W końcu sobie zmienie stary spray z Volta-sq.pl na jakiś z tych |
| |
| | #10 |
|
dokładnie jak napisał Bad ![]() @ Eugeniusz nick SimeK bo w grze mam inny |
| |
| | #11 |
|
Też bym prosił tyle że z "Towdi"... Dzięki z góry |
| |
| | #12 |
|
| Odp: Volta Spray ---> by GENiU |
| |
| | #13 |
| Wiek: 16
Można także prosić? Napis Muffin. Ogólnie świetna robota, fajnie gdyby było jeszcze -sq.pl jednakże z drugiej strony, czy da się to gdzieś wcisnąć. |
| |
| | #14 |
| Wiek: 16
No, no. Kolega się bardzo stara. Świetna robota! |
| |
| | #15 |
| Wiek: 25
To od razu z nickiem RzuluS ! ![]() Świetnie to zrobiłeś =] |
| |
![]() |