| Download Wszelkie rzeczy do pobrania do gry Counter-Strike 1.6. Począwszy od modeli, przez dema, skiny i dodatki, aż po samą grę w wersji Non steam. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 23
| Szukam Konwertera .dem
szukam konwertera rozszerzenia .dem chodzi o demka z Counter-Strike, chciałbym je przełożyć na normalny obraz który mogę odtworzyć np. w divix czy ktoś zna jakąś nazwę programu lub źródło docelowe downloadu |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Szukam Konwertera .dem
Nie ma takiego programu. Ponieważ plik .dem nie zawiera filmiku, tylko dane do konkretnych danych do odtworzenia. Można albo frapsem nagrać jak leci demko lub zrobić hurtem zdjęcia i skleić je |
| |
| | #3 |
| Wiek: 33
Oczywiście, że można zgrać demko do formatu divx, potrzebujesz programu Sony Vegas i naprawdę nagrasz dobry filmik
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
wydaje mi się, że na CS.pl czytałem poradnik jak to zrobić, ale na 1 minutę filmiku potrzeba 1gb. (dobrze przeczytałem, 1 gb) ale możesz odtworzyć demko w grze i nagrać je FRAPS'em. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Fraps też dużo zajmuje, mam jeden film, 5:38 min i zajmuje mi 1,19 GB Ale nie można na jakość narzekać.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
14-12-2010 - no proszę was... chyba nie myślicie, że Ciampel czekał na odpowiedź 2,5 miesiąca . Zamykam
|
| |
![]() |
| Tagi |
| dem, konwertera, szukam |