| Download Wszelkie rzeczy do pobrania do gry Counter-Strike 1.6. Począwszy od modeli, przez dema, skiny i dodatki, aż po samą grę w wersji Non steam. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Odp: Mecze (dema) Fx WCG 2010 Mecze grupowe: Frag eXecutors Vs. TyLooSkłady: Wiktor 'TaZ' Wojtas Jarosław 'pasha' Jarząbkowski Mariusz 'Loord' Cybulski Filip 'NEO' Kubski Jakub 'kuben' Gurczyński Li 'tb' Bingyuan Xue 'GoodRifle' Chao Wang 'karl' Xi Lai 'xP' Xuefeng Bian 'alex' ZhengweiMapa: de_train Download: 1\8 Finału SK Gaming Vs. Frag eXecutorsSkłady: Wiktor 'TaZ' Wojtas Jarosław 'pasha' Jarząbkowski Mariusz 'Loord' Cybulski Filip 'NEO' Kubski Jakub 'kuben' Gurczyński Jimmy 'allen' Allen Robert 'RobbaN' Dahlström Dennis 'walle' Wallenberg Andreas 'moddii' Fridh Johan 'face' KlassonMapy: de_tuscan de_train de_dust2 Download 1\4 Finału Frag eXecutors Vs. WeMade FOXSkłady: Dodane po 9 minuty: 1\2 Finału Frag eXecutors Vs. Na´ViSkłady: Wiktor 'TaZ' Wojtas Jarosław 'pasha' Jarząbkowski Mariusz 'Loord' Cybulski Filip 'NEO' Kubski Jakub 'kuben' Gurczyński Danylo 'Zeus' Teslenko Sergey 'starix' Ischuk Yegor 'markeloff' Markelov Arseny 'esenin' Trynozhenko Ioann 'Edward' Sukhariev Mapy: de_dust2 de_tuscan Download: Mecz o 3 miejsce Frag eXecutors Vs. compLexitySkłady: Wiktor 'TaZ' Wojtas Jarosław 'pasha' Jarząbkowski Mariusz 'Loord' Cybulski Filip 'NEO' Kubski Jakub 'kuben' Gurczyński Gabriel FalleN' Toledo Renato 'nak' Nakano Bruno 'bruno' Ono Bruno 'bit' Limo Lincoln 'fnx' LauMapy: de_dust2 de_nuke de_train Download: A tutaj wszystkie mecze Polaków w jednym linku Download: Poszukujesz innych demek z WCG2010? Napisz! Jeśli pomogłem proszę o klik w "Podziękuj" Zrobienie powyższej listy zajęło mi sporo czasu, więc ZAKAZUJĘ kopiowania jej na inne fora. Jest to własność forum Volta-sq.pl |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Mecze (dema) Fx WCG 2010
Dzięki wielkie Chciałem sobie obejrzeć "live" ale nie dałem rady |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Mecze (dema) Fx WCG 2010
kozak JP Globek ;pnie szpanuj oglądałem live ![]() ale kozak |
| |
| | #4 |