| Download Wszelkie rzeczy do pobrania do gry Counter-Strike 1.6. Począwszy od modeli, przez dema, skiny i dodatki, aż po samą grę w wersji Non steam. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| War3ft mod do counter strike offline z botami War3ft Mod dla Counter Strike 1.6 pack przygotowany przez x-man1969 - wersja polska , bez błędów + naprawione boty Dzięki tej paczuszce można pograć w cs1.6 z botami offline. (Przed wklejeniem go do NS lub STEAM zróbcie kopie liblist.gam, o tym na samym dole). Wklejamy go do: W nonsteam W Steam X- Dysk na którym mamy zainstalowanego Cs'a xXx - Twój nick Steam ----------------------- Jeśli ktoś to zainstaluje, a potem się mu znudzi, to żeby pozbyć się moda wystarczy podmienić jeden plik liblist.gam na oryginalny. ------ 14 lipca 2010 Nowy link: _____ LUB _____ To są pliki na online, na serwa, ale ktoś pisał, że tak też powinno łazić z botami (ja nie wiem): Wersja 3.0 RC 12 (teraz jest bodajże RC 13) Opis instalacji: 1. Ściągamy pliki z załącznika (najnowsza wersja 3.0 rc 12) należy je wypakować obojętnie gdzie. 2. Paczka jest podzielona na foldery więc nie bedzie trudno. W cstrike/sound wrzucamy cały folder warcraft3 W cstrike /sprites wrzucamy caly folder warcraft3 W /cstrike wrzucamy tam wc3.css W addons/amxmodx/config wrzucamy folder war3ft (w nim jest plik .cfg) W addons/amxmodx/data/lang wrzucamy war3FT.txt W addons/amxmodx/plugins wrzucamy war3ft.amxx W addons/amxmodx/scripting caly folder z paczki war3ft oraz war3ft.sma W addons/amxmodx/config/plugins.ini dopisujemy war3ft.amxx |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: War3ft mod do counter strike offline z botami |
| |
| | #3 |
|
| Odp: War3ft mod do counter strike offline z botami
sciagnelem to i to nie mod tylko jakas nutka spakowana w rar i nazwa war3ft.exe klikam na to i mi sie winamp otwiera i muzyka leci jakas![]() HELP;D |
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Niestety trefny link. Ten pliczek do botów wymarł, autor nie ma ich, więc nie wrzuci na nowo. Teraz jedyny sposób to wgranie sobie na boty amx'a i dograć tego moda. Mozna poszukać sobie gotowych paczuszek z modami. |
| |
| | #5 |
|
aaa to Hujoooowo xDD
|
| |
| | #6 |
|
mi wykrywa virusa i nie moge sciagnac prosze o pomoc !!
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
to wyłącz/wyinstaluj antywira bo i tak gówno daje. Czasem- a nawet często jakiś plik jest wykrywane jako wirus a nim nie jest.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
wgrałem na serwer mojego kolegi i jest git ;d Polecam Packa
|
| |
![]() |
| Tagi |
| botami, offline, strike, counter, mod, war3ft |