Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

DiabloMod ip: 194.149.88.242:27017 Posiadamy ponad 20klas, autorską wersję modu, klimatyczne dodatki. Serwer stoi na dedykowanej maszynie, oraz posiada szybkie pobieranie (FastDL).

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 491  
Stare 23-01-12, 00:52   #1

WAŻNE poświęćcie czas na tą wiadomość ADMINISTRATORZY I GRACZE

Piszę ten post z racji tego że jestem zaniepokojony waszą postawą na forum. Chcecie żeby serwer diablo się rozwinął ale żeby tak się stało forum też musi być tak jak się należy. Admini powinni być kulturalni obiektywni i życzliwi nie tylko w grze ale przede wszystkim na forum bo to przecież ludzie szukając serwerów w google klepią CS 1.6 serwery i wyświetla im się forum volty wchodzą na forum ogarnąć co i jak i co widzą kurwy i chuje ze strony adminów i odrazu myślą że tak będzie na serwerze, olewają i szukają dalej co z tego że będziecie kulturalni w grze jeśli na forum przeczycie temu. Nie chcę nikogo urażać ani obrazić więc nie będę tu cytował waszych wypowiedzi. Co z tego że napiszecie np ku..a jak i tak wiadomo co tu pisze admini powinni być nienaganni. Dawniej tak było. Co do administracji w grze adminów powinno być dużo czym więcej tym lepiej i lepiej żebyście kurwy i chuje puszczali w grze niż na forum. Tam przynajmniej to się nie zapisuje i nie jest wyryte cały czas tak jak na forum. Co do obiektywności niejednokrotnie wypowiadacie się panowie nie znając kogoś (to jest obiektywność??). Niektórzy z was mają swoje sytuacje życiowe które uniemożliwiają grę na tym serwerze ale starajcie się wtedy kierować wypowiedziami innych którzy grają widzą i słyszą co i jak się dzieje w grze. Wtedy na pewno nikt wam nie zarzuci że jesteście nieobiektywni. Powinniście słuchać głosów graczy a nie tylko admini między adminami bo wbrew pozorom tak właśnie się dzieje tu na forum, a przecież admin powinien pomagać nam graczom. Pilnować tego żeby nam się dobrze grało a nie innym administratorom. Zastanówcie się porządnie nad tym i najpierw przemyślcie 1000razy swoją wypowiedz a dopiero później piszcie.

DO WAS NALEŻY CO Z TYM ZROBICIE
Odin i pichol lubi to.

Stare 23-01-12, 06:50   #2

kubba007

Odp: WAŻNE poświęćcie czas na tą wiadomość ADMINISTRATORZY I GRACZE

Cytat:
Zamieszczone przez Jack_007 Zobacz posta
Piszę ten post z racji tego że jestem zaniepokojony waszą postawą na forum. Chcecie żeby serwer diablo się rozwinął ale żeby tak się stało forum też musi być tak jak się należy. Admini powinni być kulturalni obiektywni i życzliwi nie tylko w grze ale przede wszystkim na forum bo to przecież ludzie szukając serwerów w google klepią CS 1.6 serwery i wyświetla im się forum volty wchodzą na forum ogarnąć co i jak i co widzą kurwy i chuje ze strony adminów i odrazu myślą że tak będzie na serwerze, olewają i szukają dalej co z tego że będziecie kulturalni w grze jeśli na forum przeczycie temu. Nie chcę nikogo urażać ani obrazić więc nie będę tu cytował waszych wypowiedzi. Co z tego że napiszecie np ku..a jak i tak wiadomo co tu pisze admini powinni być nienaganni. Dawniej tak było. Co do administracji w grze adminów powinno być dużo czym więcej tym lepiej i lepiej żebyście kurwy i chuje puszczali w grze niż na forum. Tam przynajmniej to się nie zapisuje i nie jest wyryte cały czas tak jak na forum. Co do obiektywności niejednokrotnie wypowiadacie się panowie nie znając kogoś (to jest obiektywność??). Niektórzy z was mają swoje sytuacje życiowe które uniemożliwiają grę na tym serwerze ale starajcie się wtedy kierować wypowiedziami innych którzy grają widzą i słyszą co i jak się dzieje w grze. Wtedy na pewno nikt wam nie zarzuci że jesteście nieobiektywni. Powinniście słuchać głosów graczy a nie tylko admini między adminami bo wbrew pozorom tak właśnie się dzieje tu na forum, a przecież admin powinien pomagać nam graczom. Pilnować tego żeby nam się dobrze grało a nie innym administratorom. Zastanówcie się porządnie nad tym i najpierw przemyślcie 1000razy swoją wypowiedz a dopiero później piszcie.

DO WAS NALEŻY CO Z TYM ZROBICIE
1. Ludzie nie znajdują raczej VOLTY poprzez szukanie forum CS, a raczej przez samego CS'a, dopiero później wchodzą na forum.
2. Jeśli według ciebie trzeba brać każdego na admina bo: czym więcej tym lepiej, to nie ma o czym rozmawiać.
3. Żeby ktoś dostał admina, to pozostałe osoby muszą mu zaufać, ponieważ dają takiej osobie dużą władze na serwerze.
4. Czytałem sobie ostatnio podania na admina i muszę przyznać że każdy kto nadawał się dostawał, podania były dobrze rozpatrywane.
5. Mnie nie było przez jakiś czas i jedyna różnica jaką widzę na forum to więcej białych nicków .

Stare 23-01-12, 07:37   #3

^Korzen

Cytat:
Zamieszczone przez kubba007 Zobacz posta
1. Ludzie nie znajdują raczej VOLTY poprzez szukanie forum CS,
I tu się bardzo grubo mylisz Wklep np. w google "FFA" i zobacz co pojawi się na pierwszym miejscu

Stare 23-01-12, 08:01   #4

No name

Ja również nie zgadzam się z twoim 1. punktem kubba007, ponieważ sam szukałem serwera diablo poprzez wyszukiwarkę i trafiłem na forum Volty.

A co do twojego posta Jack_007, to zgadzam się z tobą, że admini powinni dawać przykład innym graczom i przynajmniej starać się na forum nie przeklinać, no ale z pewnością sam wiesz, iż czasami ludzie się denerwują i używają przekleństw.

Cytat:
Co do administracji w grze adminów powinno być dużo czym więcej tym lepiej i lepiej żebyście kurwy i chuje puszczali w grze niż na forum.
Tego zdania a w szczególności pierwszej części tego zdania raczej nie skomentuje
Odin pomógł ten post.

Stare 23-01-12, 12:49   #5

kroliczek

Owszem człowiek zdenerwowany używa przekleństw , lecz umiar też by się przydał.

Co do szukania serwera, Zapewne nie tylko ja znalazłem DiabloModa volty w Google .

P.S. Jack co do twoich wypowiedzi zgadzam się w 100 % . Lepiej mieć kulturę na Forum niż na serwerze . Powód : Na serwerze te Kur... Spier... Lecą w typie wkurzenia lub też odpowiedzi osobie z którą można pożartować.

Stare 23-01-12, 13:15   #6
WeB

WeB

Jw ja na diablo od wujka google trafiłem :-)wg nie nie powinno wogole sie używać słów wulgarnych ,jednakże niektórym epitety te weszły do użycia w języku ojczystym na codzień i najlepiej od uczyć ich tego terapia wstrząsowa tzn. strzałem w boczną część twarzy badz kopniakiem w przyrodzenie :-)

Stare 23-01-12, 14:22   #7

Odin

mi sie temat podoba, bo sam go poruszylem na forum sq.. jakis porządek by się przydał

Stare 23-01-12, 14:55   #8

kubba007

Haha no serio, ja tak mówie bo każdy kogo tak pytałem to przez CS znalazł, nie wiedziałem że Volta tak pierwsza wyskakuje, przepraszam :].

Stare 23-01-12, 15:03   #9

ja znalazlem dawno temu przez CSa

---------- Wiadomość dodana o 16:03 ----------

w3 wtedy jakiegos szukalem i znalazlem dobrze sprobuje nie przeklinac..

Stare 23-01-12, 16:55   #10

Skuzz

Ja ograniczam ostatnio swoje wulgaryzmy na serwerze, ale twój temat skomentuje tak

Cytat:
Jesteś ostatnią osobą na liście, która ma prawo wytykać komuś wulgaryzmy bo np. ja na całą mapę użyje ich tyle co ty w jednej wypowiedzi, a NoName przez całą grę na Volcie

Stare 23-01-12, 17:20   #11

kroliczek

Skuzz niestety Jack napisał bardziej w kierunku kultury na Forum . Na serwerze przez te bluzgi nikt nie ucieknie ale jak na forum takie rzeczy się robią to troszke odrzuca nowych graczy.

Stare 23-01-12, 17:40   #12

pichol

ale mimo wszystko w tej właśnie chwili niema ani 1 admina a gość sobie spokojnie na wh i aime gra ale co was to nie można 3 razy pisać na czacie wbijcie na DM ale 0 reakcji skuzz jest wolny widzę go na forum i zamiast wejść i zrobić porządek to zlewa:(:(

Stare 23-01-12, 17:44   #13

Skuzz

jestem na telefonie -,-
jeszcze nie widziałem telefonu z CS a aktualnie nie mam dostępu do kompa
R.I.P pomógł ten post.

Stare 23-01-12, 17:51   #14

^Korzen

Cytat:
Zamieszczone przez pichol Zobacz posta
ale mimo wszystko w tej właśnie chwili niema ani 1 admina a gość sobie spokojnie na wh i aime gra ale co was to nie można 3 razy pisać na czacie wbijcie na DM ale 0 reakcji skuzz jest wolny widzę go na forum i zamiast wejść i zrobić porządek to zlewa:(:(
Ty chyba kpisz? Myślisz, że każdy ma czas wchodzić na serwer na zawołanie, bo akurat ktoś lata na haxach? Wiadomo, iż w takiej sytuacji jak tylko jest admin to wchodzi i delikwenta banuje, ale bez przesady żeby robić aferę, że sobie "zlewamy", bo akurat nikogo nie ma... Może niektórzy z was to nolify i dla nich wydaje się to normalne, ale niestety realia są inne. Dlatego m.in. właśnie chcemy zwiększyć grono administracji.
Razjel pomógł ten post.

Stare 23-01-12, 17:54   #15

pichol

skoro chce cie zwiekszyc to czemu niema jeszcze decyzji na temat kroliczka duzo osob jest za i duzo przeciw a przeciw tylko dlatego bo malo postow mial

Zamknięty temat