| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 16
| ... by Globek
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest):Globek Steam - masterglobi Steam_ID (jeśli steam):STEAM_0:1:26629054 Wiek:15 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):7.5 Na jakich serwerach mam adma?:Volta Diablo, Volta Dr, Volta FFA Na jakich serwerach miałem adma?: Sporo tego było Dlaczego ja?: Drugi raz to samo pisać muszę Tak w wielkim skrócie:Po wielkim resecie chcę by server był w jak największym porządku. Ile dziennie grasz na serwerze?: Naprawdę dużo. Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł): tak // Do resetu możliwe jest rozpatrzenie tego podania?? //Przed cofką już było trochę głosów Głosował bodajże: -Rzulek -Radeon -Edoc -Marihuana |
| |
| | #2 |
|
| Odp: ... by Globek
Jestem Za |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Jezu bylbym na nie bo jest wystarczajaco adminow :x Tiesto no lajf Mari + Ja 3x no lajf , wiec po co nam 4 nub ? xD + pewno chemical bedzie no lajfic :X niech Ci bedzie :x ZA , ale juz troche zbedny jestes jak chcesz ogarniac serwer bo zawsze jest nas duzo |
| |
| | #4 |
|
Nie ,bo to rusek i psuje forum :] A tutaj jest właściwa odpowiedź! :P ZA!!!!!!!!!!! |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
To ciekawe Black za
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 23
Jasne że ZA |
| |
| | #7 |
No dobra dorzucimy do tego duzego "Burdelu" Edoca :P 6-7 adminow no lajferow ;< ? gdzie serwer ma 16 slotow ? lekka lipa :X
|
| |
| | #8 |
|
Kurwa ,a Ty dalej marudzisz.... Chciałbym mieć takie problemy jak Ty na tym pokemodzie... Nie osłabiaj mnie proszę. |
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
Co lipa? Nie lipa... Niby dużo ale zobaczysz, będzie pełno sytuacji "wejdź ktoś na pokemoda bo cziter lata" Nie Twoja sprawa ;d on płaci. ja j/w |
| |
| | #10 |
Nie marudze Jestem na TAK nie robmy offtopu |
| |
| | #11 |
|
Nie wiem... Naprawdę... Globek ? co on ma takiego w sobie ? Przeciesz to nopek jakih mało na źwiecie... Saa ![]() ![]() |
| |
| | #12 |
|
Jak przed resetem. ZA
|
| |
| | #13 |
|
SpierdaZAlaj XDDD Będzie trzech gejuf nolajfów xD |
| |
| | #14 |
|
zaaaaaaaaaaaaaa |
| |
| | #15 |
| Wiek: 21
Za , przyjadę i was złapie do pokebali Pokemony jedne Glboson , Edocozauruz , Blackozart , Chemicalon , Dj Tiestaurus , Mardogoson. Złap je wszystkie |
| |
| Tagi |
| globek |