| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Radio.
Raku się ociąga , więc przypomnę i ponaglę za razem. Przydało by się radyjko na serwie z jednej strony zabijało by nudę a z drugiej może trochę neo kidy by się uciszyły. Nie wiem dokładnie jak to Radio się robi a dokładniej jak wybrać dane nuty do danego działu muzycznego , ale jeśli jest możliwość dodania własnych ( z neta z twardego ) to ja bym dał propozycje do Gatunku Hip Hop. Myślę , że jakakolwiek ankieta jest tu zbędna i każdy jest za tym Radyjkiem |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Radio.
myslisz, ze Raku zrobi cos dla graczy? Ew. Raden wgra jesli ma ftp.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Zdecydowanie ZA. Radyjko to poprostu radyjko typu open fn jak przy gad-gadu. Przynajmniej tak mi się wydaje bo nie mam doczynienia z takimi rzeczami. Mam nadzieję, że nie jest to trudne, zabiera zbyt wiele czasu na dodanie i że wkońcu ktoś to doda na servie |
| |
| | #4 |
|
Nie mam FTP niestety nic nie mogę pomóc. Radio działa na zasadzie skopiowania linków do radia z stacji internetowych w formacie asx (pod windows media player). Ja mogę podrzucić Rakowi to co jest na DR, chociaż tam też dodam kilka nowych stacji. |
| |
| | #5 |
A na polski to oznacza tylko, że Raku może cokolwiek zrobić ?
|
| |
| | #6 |
|
Dokładnie tak.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
I teraz raku mówi nie bo cośtam i zamyka ;d Nostradhamus muffin!
|
| |
| | #8 |
Wiesz to ponieważ była cofka forum sprytnie xD. Raku weź to ogarni albo daj wolną rękę ciejuszowi.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
taaak! Wrzucimy wszystkie utwory PFK! :]
|
| |
| | #10 |
|
Dam wolna reke cieuszowi ktory nie wie co zrobic z plikiem amxx.
|
| |
| | #11 |
|
| Odp: Radio. |
| |
| | #12 |
Radziu a jest taka sprawa , czy mógłbyś mi podać stronkę radia , które jest na DR ? Bo z tego co słyszałem w czasie audycji to można tam stworzyć własne radio . Właśnie np gatunek HH dodać swoje nuty i stworzyć własna radiostacje z danym gatunkiem muzyki no i wtedy już będzie można to RADIO INTERNETOWE wgrać w formacie asx. |
| |
| | #13 |
|
Musisz wykupic hosting shoutcast z autopilotem stacje DR poszukaj na forum bo dawałem już!
|
| |
| | #14 |
Nic za darmo nie ma . Cała Polska |
| |
| Tagi |
| radio |