| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Server
Server wali w chuja ... caly dzien pingi sa, i loss kazdemu skacze O_O
|
| |
| | #2 |
|
|
Gralem od 14/15 do 18 i lajtowo sie gralo...
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 22
|
je?eli jest to sporadyczny przypadek, spróbuj da? rcon exit (ufam ?e znasz, lub masz dost?p do ftp i mo?esz sprawdzi?...albo niech radek/secik ci da )
|
| |
| | #4 |
|
Zgadzam sie z Vickiem. Serwer lapie starszliwe zwiechy momentami. Gra idzie normalnie i w jednym momencie wszystkim robi sie ping +150 i utrzymuje sie przez kilka minut po czym wraca do norlamniego poziomu. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale proponowal bym to naprawic |
| |
| | #5 |
|
|
Taki off zrobie xD Aplee ten awatar kojarze z azerothem strasznie ![]() Temat: Nie wiem, stoku pisz do nich |
| |
| | #6 |
|
Domyslam sie, bo specjalnie na tamto forum go wyszukalem, a teraz mam o juz na kazdym forum, bo jest fun :P Co do serwera to po oc wam dwa serwery skoro na tym drugim nikt nie gra? Moze rozkreccie najpierw jeden, ap zoniej drugi, bo tak bedzie wam ciezko troche. Zdabadzcie stalych graczy i kombinujcie jak ich rozlozyc na dwa serwery. |
| |
| | #7 | |
| Wiek: 22
| Cytat:
| |
| |
| | #8 |
|
|
I tam tez graj? czasami NA FFA dzisiaj 5 osób by?o
|
| |
| | #9 |
|
Wy placicie za ten na ktorym jest wc3 czy ff? Ten drugi bedzie za darmo nawet jka zrezygnujecie zp ierwszego? To nie jest zaden bonus do tamteog serwera tak? |
| |
| | #10 |
|
|
niee to jest gdzie indziej serwer Wola?bym war 3 zamiast ffa, ale zmiana ip - tracimy graczy Dodatkowo pingi nieciekawe czasami na ffa
|
| |
| | #11 |
|
|
ja nie pisze do nich. zajmuje sie tylko kasa (choc i tak niechetnie, ale dobra) ;p h@ znaja login i haslo do panelu 1shot1kill i niech do nich pisza ;p btw. ja tam na pingi nie narzekam mam w granicach 10-15 w porywach do 30 |
| |
| | #12 |
|
Ja tez mam zazwyczaj taki ping, ale zdarzaja sie momenty, ze pingi wszystkim na serwerze skacza do 15o i nie wiadomo czemu, bo gdyby jednej osobie to ok, ale jak wsztstkim to cis jest nie tak. Nie ma po co marnowac kasy, jak si rozkreci ten jeden serwer to sie bedzie myslalalo. Co do graczy to nie ma ich az tylu, zeby bylo co tka strasznie tracic :P Jak beda chcieli znalezc serwer to znajda |
| |
| | #13 |
|
dzis juz bylo ok. Widocznie tylko wczoraj cos w kulki lecieli.
|
| |
| | #14 |
|
|
w ko?cu koniec roku, mo?e robi? czyszczenie starych kont, albo dokupuj? serwery?
|
| |
| | #15 |
|
|
powiem wam ludziki ze pogra?em troszke dzisiaj i na pingi nie mog?em narzeka? .. ale za to losse i choke troszke irytowa?o mnie
|
| |
| Tagi |
| server |