| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Podanie by teq
Nick(w grze i nick Steam - jeśli jest): teq , daavio Steam_ID (jeśli steam):STEAM_0:1:20070761 Wiek: 16 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10):10 Na jakich serwerach mam adma?:Volta HNS-EB Na jakich serwerach miałem adma?:Zakladkarny Dlaczego ja? latego ja , z tego powodu , ze ogarniam dobrze adminowanie itp. Jak przez ten czas grałem na serwerze było duzo Cziterów typu wh , aim .Wiec tacy by odrazu polecieli Ile dziennie grasz na serwerze?:2-5h Składki(sms 23.18zł/przelew 11zł lub 25zł na 3mc): Tak |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Podanie by teq
Neutral słabo cie znam wchodzą ludzie po 3 dniach i już admina chcą , zróbcie coś tym
|
| |
| | #3 |
|
End ty sie prosze nie odzywaj. Ja cie w ogole prawie na forum nie widze , nie roznisz sie z nim od niego , a on nie no livi jak ty po nocach... Jestem za. |
| |
| | #4 |
|
Ja no lifie ? o.0 teraz gram mało bo wyjeżdżam więc startuje na forum od 31 . " nie roznisz sie z nim od niego , a on nie no livi jak ty po nocach..." słownik do ręki |
| |
| | #5 |
|
A ja jestem za |
| |
| | #6 |
| Wiek: 25
Ja również ZA :]
|
| |
| | #7 |
|
jestem na za przyda sie on jako admin
|
| |
| | #8 |
|
Nie, Nie i NIE. Tak jak pisałem w każdym innym podaniu, zawszę będę wymagał tych 20-30 postów. Nie znam go bo na serwie HNS nie gram, więc na forum by się dał chociaż poznać. Jak bym miał adminować to wolałbym z kimś kogo znam. Ludzie co grają na serwie 2 dzień już bo adma się cisną, wkurwia mnie to niemiłosiernie. |
| |
| | #9 |
|
Zmieniam zdanie na neutral , tak kazdy z hns'a wchodzi raz na forum tylko napisac podanie a potem juz go nie widac , a tak to skargi na hns'ie leza 2 tyg. nie rozpatrzone.
|
| |
| | #10 |
|
Ekhem, to jest podanie na diablomod...
|
| |
| | #11 |
|
Tak Radeon, tylko on podał powód, dla czego zmienia zdanie.
|
| |
| | #12 |
|
neutral rozwaliło mnie to zdanie "Dlatego ja , z tego powodu , ze ogarniam..." |
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
NIech będzie, za
|
| |
| | #14 |
|
Tylko to było do Ciebie Mówicie o hns'ie a ja chcę wiedzieć, czy gra na diablo itd. Zawsze flagi można zabrać...
|
| |
| | #15 |
|
Nie przypominam sobie bym go widział, a często patrze kto gra bo lukam ile osób ze steam jest ;p
|
| |
| Tagi |
| teq, podanie |