| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
| Wiek: 24
| Dodatkowy xp :)
To moze zaczne ten temat ![]() Mam taka propozycje zeby byl dodatkowy xp przy pomocy w podkladaniu i rozbrojeniu bomby np jak inny gracz jest w poblizu to tez zeby dostal te kilka xp :cool:
|
| |
| | #2 |
|
|
niee bo to ma być zasługa dla tego co podkłada/rozbraja a już i tak sie szybko expi dzięki tym zakładom. :P
|
| |
| | #3 |
|
a np za powazne zranienie jak np ja zabiore tobie ok 60 hp i mnie zabija a drga osoba na edoc dobije CIe i wtedy dostane xp male a edoc cale :P:P:P heheh
|
| |
| | #4 |
|
|
pamiętaj edoc nigdy nie dobija- on zabija ja jestem na nie bo te xp by leciały jak krew z nosa a właśnie zabawa polega na tym, żeby expić poczekajmy na wypowiedzi innych
|
| |
| | #5 |
|
|
Dostajemy exp za: -podłożenie paki -cover w podkładaniu paki -zabicie -zabicie ostatniego z przeciwnego teamu -wybuch bomby w T -uratowanie hostów -rozbrojenie paki -cover w rozbrajaniu Tak to wygląda Tylko nie jesteście o tym informowani, zaraz włączę opcję, aby pokazywało wam ile dostajecie za daną czynność |
| |
| | #6 |
| Wiek: 26
|
ogółem postanowione pewien czas temu zostało, że trzeba zmniejszyć przyznawanego expa, bo gracze za szybko osiągają 10ty poziom. no i nic tego na obecną chwile nie zmieni, z tego co mi wiadomo ![]() ---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:58 ---------- to mnie Radek zaskoczył :P a myślałem, że to jest wyłączone |
| |
| | #7 |
|
a mozna by bylo tez cos takiego zrobic zeby byl xp kasowany raz na jakis czas :P ---------- Post added at 12:05 ---------- Previous post was at 12:04 ---------- za cover nie dostalem xp :( |
| |
| | #8 |
|
radeon czasami robi reset |
| |
| | #9 |
|
|
jak mu się zechce, ale to i tak co jakiś dłuższy okres xD Zawsze resetuje jak ma doła! Zdołuj go to będzie lada moment |
| |
| | #10 |
|
|
Nieee, teraz mogę zmniejszyć też, ale reset pewnie dopiero w 2010 ![]() Póki co poprawiłem tłumaczenie swoje na lepsze też swoje i zabieram sie za exp. Dostajemy XP też np. za to, że wskrzeszony kogoś zabił! |
| |
| | #11 |
|
aha ok a moze by bylo tez cos takiego zrobione jak najlepszy wynik i ile osob zabil w rundzie cos takiego jak BEST SCORE |
| |
| | #12 |
|
lepiej byś napisał plugin co resuje expa na określonym pułapie :P
|
| |
| | #13 |
|
|
Zmienione, widzicie ile XP dostajecie i exp chyba udało się troszkę obniżyć ![]() Bo ja sam mało gram, a mam 10lvl :P Suvoshi - popatrze na starą wersję pluginu to może coś wykombinuje |
| |
| | #14 |
|
| |
| |
| | #15 |
|
|
Tak, dokładnie ![]() Jeszcze tłumaczenie tych informacji zrobię - w pluginie, bo nie ma takowych w plikach języka, które są w 100% spolszczone |
| |
| Tagi |
| dodatkowy |