| Archiwum Wszelkie tematy i posty archiwalne z forum Volta. Archiwum powstało 11 listopada 2008 roku. |
| | #1 |
|
| Admin by Jogobella
Nick(w grze i nick Steam): jogobella Steam_ID: nie mam xD (jak wygram w konkursie to bedzie )Wiek: skonczone 17 Znajomość konsoli AmxModMenu(1-10): 1 :P ( musze poczytac jakies poradniki czy cos xD, po co mialem sie uczyc AMX jak nie mialem admina ) Na jakich serwerach mam adma?: eh.... to bedzie moj Debiut Na jakich serwerach miałem adma?: ----------------- Dlaczego ja?: hmm.... dlaczego ja ? Koledzy z JB mnie naklaniaja abym zostal Adminem. I moze sie uda a moze nie zobaczymy Ile dziennie grasz na serwerze? kurde .... jak moge to czesto jak nie ogarniam danego dnia to tez duzo zalezy od tego czy to dzien wolny czy nie .... czy sa wakacje (jak teraz czy jest szkola. Jest wiele roznych rzeczy ktore nie pozwalaja mi na podjecie decyzji ..... kazdy gra jak dlugo umie w wakacje to czesto jestesm jak nie na JB to na innym serwie, kazdy tez ma Real Live.Składki(przelew 8zł): Tak Kontakt(GG/Email):GG 6027335 Email : jogobella123@o2.pl Otoz za namowa kolegow napisalem podanie na admina ![]() CRIS@ hehe xD widze ze nie tylko ja debiutuje ![]() @Kanter Juz to chyba Wyjaśnilismy sobie |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Admin by Jogobella
Jak wygrasz konkurs na steam można zacząć gadać. Jak będziesz miał steam to jestem na Tak. + Ogarnij trochę postów. |
| |
| | #3 |
|
Jestem na tak, ale jak nie wygrasz w konkursie Steama to ja Ci moge taniej zalatwic i Cie przyjmujemy ok?Bugimen, Cie nauczy obslugi konsoli amxmodmenu i ja tez |
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
ja jestem na TAK też mogę z amx pomóc bind o "amx_slap <nick>; amx_slap <nick>; amx_slap <nick>; amx_slap <nick>; amx_slap <nick>; amx_slap <nick>; amx_slap <nick>; amx_slap <nick>" |
| |
| | #5 |
|
Ja też na TAK. Jestem 1 raz adminem więc w amx niestety nie pomogę hehe
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 16
Oł nie bo jogobella jest nie dobra i ma za duże kawałki owoców ; / xD Nie no żartuje to jeden z największych ogarów na serwie,Tak! ;DDD i nie dam Ci wygrać konkursu na steama |
| |
| | #7 |
| Wiek: 15
Jestem na tak jak coś mogę ci dać konto steam za free.
|
| |
| | #8 |
|
Ja chętnie przyjmę wszelkie konta steam, joł
|
| |
| | #9 |
Metiu jak jest z kluczem to wezmę xD
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
Panowie steam jest darmowy tylko klucze są płatne |
| |
| | #11 |
|
Popieram aby Jogobella dostał admina ponieważ jest to jednen z lepszych ogarów na serwerze |
| |
| | #12 |
|
Jogobella, podaj swoje IP bo mam pewna watpliwosc...
|
| |
| | #13 |
|
| Odp: Admin by Jogobella |
| |
| | #14 |
|
Montecjusz nie płacz ja bylem tt i ty byłeś tt, CT włączyli walkę to podbiegłem i cie zabiłem i potem mnie zastrzelili.
|
| |
| | #15 |
Kanter ma wątpliwości gdyż dzisiaj pan o nicku Jogobella reklamował inne serwery dlatego kanter potrzebuje gg jogobelli gdyż chce ustalić czy może ktoś inny się podszywał
|
| |
| Tagi |
| jogobella, admin |